Meny Stäng

Utklädnad på bokstaven T

Utklädnad på T - Törnrosa på maskeradbal

Med en bokstavsfest kan du släppa loss din kreativitet och hitta unika, spännande och minnesvärda utklädnader. När bokstaven är T finns det mycket att välja mellan. Du kan vara en karaktär från favoritfilmerna, klä ut dig till ett föremål som börjar på bokstaven T, eller kanske använda språket kreativt för att komma ut som något oväntat. Här är några förslag som du kan utgå från för att skapa din perfekta kostym för T-tema firanden.

5 karaktärer brinnande på T

Historien är fylld med minnesvärda karaktärer vars namn börjar med bokstaven T. De blir naturliga val för en rolig, igenkännbar maskeradkostym.

Tarzan

Fånga vildmarkens känsla genom att klä ut dig till denna berömda litterära karaktär. En Tarzan-dräkt kan vara så enkel som ett lapptäcke med djungel-tema lövklänning.

TinTin

Klä ut dig till Tintin

Denna belgiska tecknade serie hjälte ger ett enkelt, igenkännbart dräktval. En röd-rutig tröja, röda byxor, en vit hund plus ett stort hjärta för äventyr klara jobbet.

Törnrosa

Sovande Törnrosa

En klassisk Disney-prinsessa är alltid ett säkert kort på kostymfester. En rosa prinsessklänning, prinsesskrona, och ett par prinsesskor får dig att känna dig kunglig hela kvällen.

Thor

Thor utklädnad på T.

Den nordiska guden för åska, och Marvel superhjälte, ger en mäktig dräktidé. Kombinera en röd mantel med en hammare för att fullända din Asgard-dräkt.

Tiger Woods

För en mer samtida maskeraddräkt, klä ut dig som den framstående golfspelaren. Du behöver bara en golftröja, byxor, golfklubb och golfboll för att slå ett hål-i-ett på festen.

5 filmkaraktärer på bokstaven T

Filmer ger ett överflöd av kostyminspiration. Här är några populära filmkaraktärer på bokstaven T.

Timon (från Lejonkungen)

Denna självutsedda mentor till Simba ger en perfekt djungel-tema dräkt. Du vill hitta en ljusbrun klädsel och ett par öron att fästa på ditt huvud.

Trinity (från Matrix)

Du kan kanalisera cyberpunk-känslan med en svart vinyl-dräkt, svarta solglasögon, och en vattentät kappa.

T-1000 (från Terminator)

Med silverkläder och bestämmer blick kan du skrämma alla på festen.

Tony Stark (Iron Man)

Klä ut dig till Tony Stark

Klä upp dig i en kostym och slips, men se till att du bär en lysande arkreaktor på ditt bröst för att avslöja din hemliga identitet.

Te Fiti (från Moana)

Den här karaktären ger en underbar tropisk klädsel. Gröna kläder dekorerade med blommor, stenar och löv kommer att förvandla dig till denna älskade gudinna.

7 saker som börjar på T

Om du vill tänka utanför boxen, varför inte klä upp dig som något oväntat? Här är några idéer på saker som börjar med T.

Telefon

Utklädd till telefon

Detta kan vara en vintage roterande telefon eller en modern smartphone. Ett stort stycke kartong kan vara din vän här.

Taco

Denna favoritmexikanska maträtt kan enkelt omarbetas till en rolig och färgstark kostym.

Tequilaflaska

För den vuxna festen, varför inte klä ut dig till favoritdrycken? Ett rundat rörformat objekt eller stort söndrivningsmaterial kan fungera.

Tomat

En rolig och igenkännbar kostym. Allt du behöver är en stor rund röd outfit och gröna blad för din tomatstjälk.

Tandborste

Denna alldagliga artikel kan bli en fantastisk och unik maskeradklädsel. Använd en lång klänning eller mantel som handtag och häng flera remsor av vit tyg från toppen för att skapa borstet.

Transistorradio

Återgå till retro med denna klassiska elektroniska enhet. Ett stort rektangulärt stycke kartong kan tjäna som radions kropp och kottar för att simulera reglagen.

Tiger

En klassisk djurdräkt är alltid ett säkert val. Randiga kläder, ett tandad öronhuvudband och en svans skapar snabbt den ikoniska looken.

Oavsett vilken väg du går, minns att det viktiga är att ha kul. En bokstavfest ger en mängd olika alternativ, och ditt val av dräkt kan säga mycket om din kreativitet, humor eller intressen. Så släpp loss din fantasi och njut av att skapa din unika T-maskeradklädsel.

Bokstavsfest

Bokstavsfest - utklädnad på olika bokstäver