Meny Stäng

Utklädnad på bokstaven Q

Q utklädnad

Maskeradfester har en lång historia av att underhålla gäster, från masquerades i renässansen till Halloweenfester idag. Tema är nyckeln till en rolig och minnesvärd fest, och bokstavsfester kryddar festen genom att tillåta gästerna att visa upp sin kreativitet och humor. Den här artikeln kommer att inspirera dig till en ‘Bokstavsfest Q’ genom att lyfta fram några intressanta karaktärer, filmkaraktärer och saker som alla börjar med bokstaven Q.

5 Karaktärer på Q

För att hjälpa dig hitta din nästa utklädnad, här är fem karaktärer som alla börjar med bokstaven Q.

1. Queen of Hearts

Bekant från Lewis Carrolls “Alice i Underlandet”, är Queen of Hearts en perfekt karaktär att klä ut sig till. Med en eldig röd klänning och ett krönt huvudstycke, kommer du definitivt att dra till dig uppmärksamheten på festen.

2. Quasimodo

Titelfiguren i Victor Hugos “Ringaren i Notre Dame”, Quasimodo har en särskilt anmärkningsvärd kostym. Använda smink för att återskapa hans skarpa särdrag, och glöm inte en klocka som attiralj.

3. Quick Draw McGraw

För nostalgifaktorn, varför inte välja denna old school Hanna-Barbera karaktär? Använd en hästhuvudmask och bär en sheriffstjärna för att avslöja din inre tecknad superhjälte.

4. Quidditchspelare

< Quidditchspelare
p>För fans av “Harry Potter”, kan du göra en subtil nod till din favoritbok genom att klä ut dig som en Quidditch-spelare. Använd egentillverkade redskap för att avslöja vilket hus du stöder, och glöm inte din kvast.

5. Queen Bee (Bi-drottning)

Denna karaktär vann inte bara på ordvitsar men också på dess lättigenkänlig outfit. En gyllene krön, klänning och vingar kan sätta dig i mitten av uppmärksamheten i festen.

4 Filmkaraktärer på Q

Om du gillar filmer kan du alltid använda dina favoritfilmkaraktärer som inspiration. Här är fem filmkaraktärer som börjar med bokstaven Q.

1. Q från James Bond

Q, som står för ‘Quartermaster’, är Bonds engagerande gadgetmästare. Klä upp dig i en elegant kostym och bär några uppfinningar med dig!

2. Quorra från Tron: Legacy

Quorra, den virtuella hjälten från “Tron: Legacy”, har en modern och cool outfits som definitivt kommer att göra dig till stjärnan på festen.

3. Quicksilver från X-Men

Corra Quicksilver’s silverhår, gömglasögon och läderjacka kommer att garantera dig en cool utseende på festen.

4. Qin Shi Huang från The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor

Denna terrakotta emperor har en imponerande och skrämmande utseende. Du kommer att behöva terrakotta-färgad ansiktsmålning och kejserlig klädsel för att slå ut denna outfit.

6 Saker som börjar på Q

Nedan listas sju saker som börjar med bokstaven Q – kanske hitar du din kostyminspiration här!

1. Quokka

Utklädd till Quokka på maskerad.

Denna söta australiensiska marsupial är den gladaste djuret på jorden. En quokka-dräkt kommer säkert att sprida glädje på festen.

2. Quiche

För matälskaren, vad kan vara roligare än att klä ut sig till en gigantisk quiche? Använd kartong och målarfärg för att skapa din “matliga” outfit.

3. Quilt

Ett färgglatt lapptäcke kan ge ett originellt och bekvämt utseende. Det bästa? Du kan faktiskt använda en verklig quilt.

4. Quill

Dags att återvända till medeltiden! Klä ut dig till en gammaldags fjäderskrift. Lägg till en pergamentrulle som en rolig accessoar.

5. Quartz

En massiv kvartssten kan verka svårt att återskapa, men med lite kreativitet och gnistrande papper kan du bli en skimrande feststjärna.

6. Queen

Om allt annat misslyckas, varför inte klä ut dig som rockbandet Queen? Välj din favoritmedlem och skapa en outfit baserad på en av deras mest ikoniska utseenden.

Som du kan se finns det många karaktärs och sakidéer för en Bokstavsfest Q. Lyckligt klädval och ha så kul på festen!

Bokstavsfest

Bokstavsfest - utklädnad på olika bokstäver