Meny Stäng

Utklädnad på bokstaven P

Utklädnad på P. Två utklädda tilll pumpor på en utefest.

Maskeradpartyn har alltid varit fulla av kreativitet och fantasi, men det blir ännu mer spännande när det läggs till ett tema – som en Bokstavsfest P. Så om du har blivit inbjuden till en sådan fest och behöver lite inspiration, har du kommit till rätt ställe.

Bokstavsfester är det roliga och innovativa sättet att få festdeltagare att utforska sin kreativitet och fantasi genom att klä ut sig i kostymer som börjar med en specifik bokstav. I det här fallet är det bokstaven “P”. Vi kommer att gå igenom flera idéer för karaktärer och saker som börjar på P för att ge dig det perfekta uppslaget till din utklädnad.

6 karaktärer på P

Du kan välja att klä ut dig till en mängd olika karaktärer som börjar på P, här är några förslag:

Pippi Långstrump

Alla känner till den starkaste flickan i världen, Pippi Långstrump. Klä ut dig med röda sockor, prickiga klänningar och förstås de ikoniska flätorna för att förvandla till denna älskade karaktär.

Peter Pan

Utklädd till Peter Pan

Peter Pan, pojken som aldrig växte upp, är aldrig omodern som maskeradkostym. Glöm inte gröna kläder, fairy dust, och kanske till och med en Tinker Bell vid din sida.

Pikachu i Pokemon

Pikachu i Pokemon

Klä ut dig till Pikachu, en av de mest ikoniska karaktärerna från Pokemon, kan vara ett utmärkt val för din maskerad. För det första, eftersom Pikachu är så igenkännlig, kommer din kostym omedelbart att känna igen. För det andra, finns det en nostalgisk charm kring Pikachu som tilltalar både gamla och unga Pokemon-fans. Slutligen, Pikachu-kostymen är bekväm, rolig och lätt att sätta ihop, vilket gör den till ett praktisk men ändå minnesvärt val.

Pistvakt

Varför inte förvandla dig till någon av de tre bröderna Sven-Erik, Jan-Erik eller Olle från den lilla byn Svartlien i Norrland? Klä dig i de unika Pistvakt kläderna som kännetecknar karaktärerna från TV-serien Pistvakt.

Prins Charles

Sätt på ditt bästa kostym, fäst en medalj eller två och addera en drottning vid din sida – du är nu Prins Charles på festen.

Picasso

För konstnärsälskarna där ute, varför inte klä ut sig till den stora målaren Pablo Picasso? Glöm inte din pensel och målarpalett.

5 Filmkaraktärer på P

Om du är in i filmer, här är några filmkaraktärer på P för att sparka din fantasi:

Potter, Harry

Enkel och klassisk, en Harry Potter-kostym är sällan bortglömd på en maskeradfest. Allt du behöver är glasögon, en trollstav, kappan och Gryffindor’s skärp.

Poppins, Mary

Enkel, distinkt och allmänt älskad – Mary Poppins karaktären är en utmärkt kostymidé. Ett stort paraply och en präktig hatt är allt du verkligen behöver.

Pirates of the Caribbean

Du kan aldrig gå fel med en pirat, särskilt om du väljer att vara Kapten Jack Sparrow eller någon annan karaktär från ‘Pirates of the Caribbean’ filmerna.

Predator

För de som vill göra ett mörkare val, klä ut dig som rovdjuret från ‘Predator’ filmerna är ett spännande alternativ.

Princess Leia

Princess Leia x 3

För Star Wars-fans kan Princess Leia vara ett perfekt val. En vit klänning och hennes distinkta frisyr är allt du behöver för denna outfit.

7 Saker som börjar på P

Förutom karaktärer, finns det också många saker som börjar på P. Här är sju roliga idéer:

Pannkaka

Det blev pannkaka av den här maskeradfesten.

En rolig och läcker idé, klä upp dig som en stor, fluffig pannkaka.

Pingvin

En pingvindräkt är alltid charmig och kommer definitivt att vara ett hit på festen.

Pisang ambon

För en mer unik idé, klä upp dig som en flaska Pisang Ambon, en populär ljusgrön bananlikör.

Pumpa

En pumpa dräkt är ett klassiskt och lekfullt val, särskilt kring Halloween.

Utklädda på P - Pumpor

Pruttkudde

Utklädd till en pruttkudde.

Klä ut dig till en pruttkudde på maskeraden kan vara ett utmärkt val om du älskar att skratta och inte tar saker alltför seriöst. Det är ett utmärkt sätt att sprida skratt och det är en garanterad isbrytare. Din originella och humoristiska kostym kommer säkerligen att få alla att skratta och det är just det som gör festen rolig och oförglömlig.

Plattång

Om du vill ha lite skratt, varför inte klä ut dig själv som en plattång?

Penna

En blyertspenna? En färgpenna? Valmöjligheterna är oändliga med denna roliga och kreativa idé.

Oavsett vad du väljer, kommer du säkert att ha en fantastisk tid på din Bokstavsfest P. Kom ihåg att huvudsyftet är att ha kul och låta din kreativitet skina. Lycka till!

Bokstavsfest

Bokstavsfest - utklädnad på olika bokstäver