Meny Stäng

Utklädnad på bokstaven O

Utklädnad på O - Oompa-Loompa maskerad.

Har du fått en inbjudan till en maskeradfest där temat är att klä ut sig till något som börjar på bokstaven ‘O’? Känner du bokstaven som ett tornande tefat och strävar efter den perfekta utklädnadsideen? Oroa dig inte mer! Den här guiden har förberett en spellista som kan inspirera dig att klä bäst i fienden, att bli festens mest minnesvärda gäst. Vare sig du letar efter karaktärsutklädnad eller vill ha något mer abstrakt, erbjuder den här guiden något för alla.

5 karaktärer på O

Inspireras av dessa tecken att klä ut till för de som vill göra ett unikt och kreativt intryck på festen!

Odysseus

Klä upp till festen i antika grekiska stil som den legendariska hjälten Odysseus, den listige kungen av Ithaca känd från Homers epos Odyssey.

Orvar Odd

Är du beredd att väva in lite nordisk mytologi i din nästa dräkt? Orvar Odd, den islandska sagohjälten, kunde vara just den karaktär du letar efter.

Oliver Twist

Ta inspiration från litteraturens gyllene värld och förvandla dig till Dickens oskyldige och äventyrliga hjälte, Oliver Twist.

Olaf från Frozen

Olaf från Frozen är en cool kille

För en riktig rolig kväll, klä ut dig till Disneys älskade snögubbe Olaf, karaktären som definitivt ligger i epikureanska änden av O-spektrumet!

Ophelia

Om du letar efter något mer dramatiskt och elegant är Ophelia, den tragiska hjältinnan från Shakespeares Hamlet, en karaktär som kan ge dig strålkastarens sken.

5 filmkaraktärer på O

För filmentusiaster som gillar att spela ut sina favoritkaraktärer, kommer följande lista garanterat att ge er några fantastiska idéer.

Obi-Wan Kenobi

Obi-Wan maskerad

Har du någonsin drömt om att leva i en galax långt, långt borta? Varför inte klä ut dig som den beundrade Jedi-riddaren, Obi-Wan Kenobi, till festen?

Owen Grady från Jurassic World

Owen Grady, den tappra velociraptor-tränaren från Jurassic World, skulle vara ett dräktval som definitivt gör ett intryck.

Optimus Prime

Skapa upproret genom att införa lite actionfigursrekreation. Klä ut dig som Optimus Prime, den ikoniska robotledaren från Transformers-franchisen.

Ove från En man som heter Ove

Ove, titelkaraktären i den svenska filmen “En man som heter Ove”, ger dig möjlighet att uttrycka den dagliga personlighetens charm. På en fest ger en Ove-dräkt – komplett med skjorta, byxor, och kanske en sur grimas – definitivt en del skratt och höjer stämningen.

Oompa-Loompa

Oompa-Loompa säger vi

Om du letar efter något som garanterat kommer att skapa uppmärksamhet, varför inte gå för en färgstark Oompa-Loompa-dräkt från Roald Dahls ’Charlie och chokladfabriken’?

7 saker som börjar på O

Bortom karaktärer och platser finns det också massor av kreativa idéer för temadagen O. Här är några tillägg till din brainstorming:

Oas

Kom i kontakt med naturen genom att klä ut dig som en blomstrande oas, komplett med palmblad och tropisk flora!

Ostron

För att göra ett verkligt djärvt uttalande, varför inte klä ut dig som en gnistrande ostron, juvelen i havet?

Ost

Utklädda till ostar

Att klä ut sig till en ost är ett delikat roligt alternativ som säkerligen kommer att göra dig till festens samtalsämne. Inte nog med att detta kostymval är humoristiskt och underhållande, det ger också utrymme för kreativ frihet – Kommer du att bli en bit cheddar, eller en skiva hål-ost, eller kanske en hel brie? Detta alternativ är perfekt för dem som letar efter ett humoristiskt och minnesvärt dräktval som visar att du inte bara har ostig humor, men du vet också hur man har en riktigt “gouda” tid!

Olympiska ringar

För dig som är sportig, visa din olympiska anda genom att klä ut dig som de olympiska ringarna!

Orkidé

För naturnördar, en outfit inspirerad av den sofistikerade orkidéblomman är garanterad att vända huvuden.

Opal

Utklädda till opaler

Bli den glimmande stjärnan på festen med en ädelsteninspirerad utklädnad baserad på den fascinerande opalen.

Origami

Om du älskar det konstnärliga och kreativa, varför inte klä ut dig som ett komplext stycke origami? Det är den perfekta utklädnaden för att visa upp din kreativa sida och att skapa konstnärliga konversationer.

Sammanfattningsvis vill jag bara säga att oavsett vilken utklädnad du väljer, det som verkligen räknas är att ha kul! Jag hoppas att dessa förslag på klädsel för bokstavsfest O kommer att hjälpa dig att hitta den perfekta outfiten som verkligen reflekterar både din personliga stil och din kreativa anda. Ha en underbar bokstavsfest!

Bokstavsfest

Bokstavsfest - utklädnad på olika bokstäver