Törsta Hjälpen Set – 18 cl

Plunta “Törsta hjälpen” set är den perfekta lösningen för att fylla upp dina och dina vänners glas. Pluntan rymmer 18 cl och kopparna 3 cl, vilket gör att du kan servera upp till 6 personer samtidigt. Pluntan är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål som är lätt att rengöra och som håller länge. Pluntan har en modern design som passar in i alla miljöer och är lätt att bära. Den har även ett praktiskt handtag som gör att du kan hålla den säkert och bekvämt. Pluntan är ett perfekt tillbehör för att fylla upp glasen med dryck och skapa en trevlig stämning. Det är ett måste för alla som vill ha en bekväm och stilren serveringslösning….

Läs mer om produkten.

Törsta Hjälpen Set - 18 cl
Detta Torsta Hjälpen-set är ett perfekt sätt att förbereda sig inför en lyckad fest.

Fördelar med Törsta Hjälpen Set – 18 cl

  1. Komplett set med alla nödvändiga tillbehör för att få en lyckad fest.
  2. Innehåller allt från glas, tallrikar, bestick och servetter.
  3. Enkelt att diska och återanvända.

Läs mer om produkten.

Plunta “Törsta hjälpen” set – en praktisk och stilren produkt

Plunta “Törsta hjälpen” set är en praktisk och stilren produkt som passar perfekt för alla som älskar att dricka kaffe, te eller någon annan dryck. Setet består av en plunta som rymmer 18 cl och fyra koppar som rymmer 3 cl. Pluntan är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och kopparna är tillverkade av bambu.

Enkel att använda

Plunta “Törsta hjälpen” set är enkel att använda. För att fylla den med dryck, öppna bara locket och fyll den med din favoritdryck. Kopparna är också enkla att använda. Fyll dem med dryck och njut av din favoritdryck.

Enkel att rengöra

Plunta “Törsta hjälpen” set är också enkel att rengöra. Pluntan och kopparna kan enkelt rengöras med en fuktig trasa. Det är också värt att notera att både pluntan och kopparna är diskmaskinsäkra.

Enkel att bära

Plunta “Törsta hjälpen” set är också enkel att bära. Pluntan har ett handtag som gör det enkelt att bära den. Kopparna har också ett handtag som gör det enkelt att bära dem.

Enkel att förvara

Plunta “Törsta hjälpen” set är också enkel att förvara. Pluntan och kopparna är lätta och tar inte upp mycket plats. De kan enkelt förvaras i en skåp eller låda.

Enkel att matcha

Plunta “Törsta hjälpen” set är också enkel att matcha. Pluntan och kopparna är tillverkade i en stilren design som passar perfekt till alla typer av inredning.

Slutsats

Plunta “Törsta hjälpen” set är en praktisk och stilren produkt som är enkel att använda, rengöra, bära och förvara. Den är också enkel att matcha med alla typer av inredning. Om du letar efter en praktisk och stilren produkt som är enkel att använda, rengöra, bära och förvara, är Plunta “Törsta hjälpen” set det perf

Törsta Hjälpen Set – 18 cl

  1. Dryckesuppsättning – 18 cl
  2. Vätskepaket – 18 cl
  3. Vätskebehållare – 18 cl

Törsta Hjälpen Set - 18 cl