Meny Stäng

Spiderman dräkt

Spiderman dräkt för utklädnad.

Klä ut till dig till Spiderman i en Spiderman dräkt och slåss mot dina fiender. Här hittar du Spindelmannen kläder, både dräkter och masker. Här finns även kläder till Spidergirl och liknande produkter på temat Spiderman.

Vem har inte drömt att bli biten av en radioaktiv spindel för att sedan kunna klättra på väggar och svinga sig mellan hustaken? Kanske är det inte alltför lockande att bli biten av en färgglad liten varelse som ger kallare kårar än sylta, men tanken på att kunna skjuta ut nät ur händerna.

Köp Spiderman dräkter online

Köp Spiderman dräkter

Stort sortiment av Spiderman kostymer. 

Spiderman

Spindelmannen får anses vara en av de mest populära seriefigurerna ur Marvels och Stan Lee´s imponerande samling. Han är inte bara superstark och sägs kunna lyfta 10 ton på raka armar. Han är dessutom 10 gånger snabbare än en vanlig människa. Hoppar ungefär 7 meter upp i luften i ett enkelhopp och gör en massa akrobatiska supersaker i luften innan han landar en liten spindelknoge i någon superskurks ansikte. Han har en massa fiender men fortsätter ändå gå i skolan och använder sitt nya spindelintellekt för att lära sig en massa häftiga saker om saker som ingen annan vet någonting om.

Spiderman dräkt tjej och kille

Spiderman såg dagens ljus för första gången i augusti 1962. Det var i tidningen Amazing Fantasy som stod inför en nedläggning. När en betydligt yngre Stan Lee kom med idén om en ung hjälte med spindelkrafter var man inte alltför imponerade, men på grund av den förestående nedläggningen hade man inte mycket att förlora. Spindelmannen fick de sista sidorna Amazing Fantasy nummer 15 det året, och det blev en sådan omedelbar succé att spindelhjälten fick en egen serietidning.

Spindelmannendräkter

Vill du veta hur Tobey Maguire och Andrew Garfield kände sig bakom den ikoniska masken? Nu kan du ta reda på det! Trä på spindelmannens framträdande och superslimmade spidermandräkt och svinga dig genom vimlet av människor. Ta en titt på utbudet här innan du bestämmer dig för vilken dräkt som du kommer göra till din det här året. Vem vet, kanske finns det till och med någon kvinna på partyt eller sammankomsten som lever upp till rollen som Mary Jane?

Spiderman dräkt till barn för utklädnad.

Spidergirl maskeraddräkt

Gör några akrobatiska konster för att se vem som tittar. Men iakttag största försiktighet – såvida du inte har blivit biten av en radioaktiv spindel kommer du inte kunna hoppa 7 meter upp i luften, och heller inte landa någon spindelknoge i någons ansikte. Vi råder dig därför att antingen hålla igen med konsterna eller helt enkelt leta upp en radioaktiv spindel. Vi kan emellertid inte garantera att du får superkrafter om spindeln biter dig. Troligare är att du får superont och får åka superfort till sjukhuset.

Spiderman redo att hjälpa till.

Uppkomsten av Spiderman

En av de mest populära superhjältarna någonsin, Spiderman, uppstod ur en serie av Marvel Comics tecknade serier som började publiceras redan 1962. Den ursprungliga ägaren av superhjälte-identiteten var Peter Parker, en tonåring som växte upp i Queens, New York.

Peter var en vanlig tonåring som hade ett intresse för biologi och fysik, och han hoppades att hans vetenskapliga färdigheter skulle leda till att han skulle bli en framgångsrik vetenskapsman. Men hans öde tog en oväntad vändning när han blir biten av en genetiskt modifierad spindel som haft en olycklig olycka i laboratoriet.

Efter att ha blivit biten fick Peter superkrafter som inkluderade förmågan att krypa på väggar, överlägsen styrka och förmågan att kasta spindelnät. Han beslutade att använda sina nya förmågor till att skydda sina medborgare och så blev Spiderman född.

Spidermans superkrafter

Spiderman har superkrafter och ställer upp för sina vänner.
Spidermans superkrafter är unika i förhållande till andra superhjältar och inkluderar en mängd unika förmågor. Hans största förmåga är att kunna krypa på väggar och tak, på grund av hans förmåga att skydda sig med spindelnät.

Han har också överlägsen styrka och smidighet som gör det möjligt för honom att hoppa långa sträckor och göra konstiga steg. Han har också en överlägsen mental förmåga som låter honom förutse sina fienders nästa drag.

Spidermans personlighet

Spiderman är inte bara en superhjälte, utan han är också en helt vanlig person med helt vanliga problem. Han är en intelligent och kreativ tonåring som kämpar för att hitta sin plats i världen. Han har ett hjärta av guld och han är mycket omtänksam och försiktig när det gäller de som han älskar.

Spiderman är också en mycket modig person som är beredd att offra sitt liv för att skydda sina medborgare. Han älskar att lösa mysterier, som gör det ännu mer intressant när han försöker lösa problem som han stöter på som superhjälte.

Spidermans kostym

Spidermans kostym
Spidermans kostym är ett av de mest igenkända kostymerna bland superhjältar. Den består av en röd och blå heltäckande dräkt med ett stort svart spindelnät på den. Dräkten har en röd heltäckande mask för huvudet med svarta spindelvävsränder, för ögångne finns det en stor vit mask med svarta kanter.

Kostymen är mycket funktionell och det är designad för att skydda Spiderman från de faror som han stöter på när han kämpar för rättvisa. Den har också lite extra funktioner som låter Spiderman att kasta sina spindelnät och krypa på väggar och tak.

Spiderman som rollmodell

Spiderman har varit en rollmodell för många människor, oavsett ålder. Han representerar allt som är rätt och hjälper människor att se ett hoppfullare perspektiv på livet. Han är också ett exempel på att det är möjligt att uppnå stora saker, oavsett de odds som står emot en.

Superhjälten spiderman har också inspirerat många barn att tro på sig själva, att ta ansvar för sina handlingar och att lita på att de kan åstadkomma stora saker, så länge de är modiga nog att ta risker.

Hur cool är man inte i en spiderman dräkt?