Spiderman dräkt

Klä ut till dig till Spiderman och slåss mot dina fiender. Här hittar du Spindelmannenkläder, både maskeraddräkter och masker. Här finns även kläder till Spidergirl och liknande produkter på temat Spiderman.

Vem har inte drömt att bli biten av en radioaktiv spindel för att sedan kunna klättra på väggar och svinga sig mellan hustaken? Kanske är det inte alltför lockande att bli biten av en färgglad liten varelse som ger kallare kårar än sylta, men tanken på att kunna skjuta ut nät ur händerna…
Wow, jag blir alldeles svettig.

Köp Spiderman dräkter online

Spidergirl
Spidergirl maskeraddräkt
  • Spidergirl dräkter
  • Klä ut dig till Spidergirl på maskeraden. Supercoola Spidergirl dräkter för alla tillfällen.
  • Beställ online:
Spiderman
Spiderman maskeraddräkt
  • Spiderman dräkter
  • Coola spiderman dräkter i olika utförande. Stoppa superskurkarna med hjälp av denna superhjältedräkt på maskeraden.
  • Beställ online:
Spiderbarn
Spiderman dräkt för barn
  • Spiderman dräkt för barn
  • Vill ditt barn klä ut sig till Spiderman/spindelmannen? Här hittar du alla spiderman dräkter för olika åldrar.
  • Beställ online:

Spindelmannen får anses vara en av de mest populära seriefigurerna ur Marvels och Stan Lee´s imponerande samling. Han är inte bara superstark och sägs kunna lyfta 10 ton på raka armar. Han är dessutom 10 gånger snabbare än en vanlig människa. Hoppar ungefär 7 meter upp i luften i ett enkelhopp och gör en massa akrobatiska supersaker i luften innan han landar en liten spindelknoge i någon superskurks ansikte. Han har en massa fiender men fortsätter ändå gå i skolan och använder sitt nya spindelintellekt för att lära sig en massa häftiga saker om saker som ingen annan vet någonting om.

Spiderman maskeraddräkt

Spiderman såg dagens ljus för första gången i augusti 1962. Det var i tidningen Amazing Fantasy som stod inför en nedläggning. När en betydligt yngre Stan Lee kom med idén om en ung hjälte med spindelkrafter var man inte alltför imponerade, men på grund av den förestående nedläggningen hade man inte mycket att förlora. Spindelmannen fick de sista sidorna Amazing Fantasy nummer 15 det året, och det blev en sådan omedelbar succé att spindelhjälten fick en egen serietidning.

Spindelmannendräkter

Vill du veta hur Tobey Maguire och Andrew Garfield kände sig bakom den ikoniska masken? Nu kan du ta reda på det! Trä på spindelmannens framträdande och superslimmade spidermandräkt och svinga dig genom vimlet av människor. Ta en titt på utbudet här innan du bestämmer dig för vilken dräkt som du kommer göra till din det här året. Vem vet, kanske finns det till och med någon kvinna på partyt eller sammankomsten som lever upp till rollen som Mary Jane?

Spidergirl maskeraddräkt

Gör några akrobatiska konster för att se vem som tittar. Men iakttag största försiktighet – såvida du inte har blivit biten av en radioaktiv spindel kommer du inte kunna hoppa 7 meter upp i luften, och heller inte landa någon spindelknoge i någons ansikte. Vi råder dig därför att antingen hålla igen med konsterna eller helt enkelt leta upp en radioaktiv spindel. Vi kan emellertid inte garantera att du får superkrafter om spindeln biter dig. Troligare är att du får superont och får åka superfort till sjukhuset.

Recension:

Spiderman dräkt
Betygsatt av: Maskeradkalas.se
Betyg: 4.5/5