Scream Mask –

Med denna officiellt licensierade Scream mask av latexmaterial kan du skapa en skräckinjagande stämning på din nästa fest. Masken är tillverkad av högkvalitativt latexmaterial och är i vuxenstorlek, så att du kan få den perfekta passformen. Masken är detaljerad och realistisk, och kommer att skapa en skrämmande effekt som kommer att få alla att skrika. Masken är lätt att ta på och av, och är bekväm att bära. Den är också lätt att rengöra och kan användas igen och igen. Med denna mask kan du skapa en skrämmande och unik stämning på din nästa fest, och få alla att skrika….

Läs mer om produkten.

Scream Mask -
Scream Mask är en skrämmande mask som ger en unik och skrämmande effekt till festen.

Fördelar med Scream Mask –

  1. Realistiskt utseende och känsla tack vare licensierat latexmaterial.
  2. Perfekt för skräckfester eller Halloween-temafester.
  3. Vuxenstorlek, så att du kan skrämma bort alla dina vänner!

Läs mer om produkten.

Scream är en amerikansk skräckfilm från 1996, regisserad av Wes Craven. Filmen utspelar sig i den fiktiva staden Woodsboro, Kalifornien. Historien kretsar kring en serie mord som äger rum i staden. Det är upp till de lokala invånarna att ta reda på vem som ligger bakom morden och försöka stoppa honom.

Filmen följer Sidney Prescott (spelad av Neve Campbell), som är den unga huvudpersonen. Hon har precis förlorat sin mamma, som blivit brutalt mördad. Tillsammans med vänner och lokala polisen, måste Sidney försöka få reda på vem som ligger bakom morden och stoppa honom.

Karaktärer

Scream har ett gäng intressanta karaktärer. Sidney Prescott är den unga huvudpersonen som försöker få reda på vem som ligger bakom morden. Hon är stark och intelligent och har en stor viljestyrka.

Sidneys bästa vän Billy Loomis (spelad av Skeet Ulrich) är en mystisk kille som har hemligheter som han inte vill avslöja. Även om han ibland kan verka lite skum är han fortfarande en god vän för Sidney.

Randy Meeks (spelad av Jamie Kennedy) är en vän till bägge som älskar skräckfilmer. Han har en passion för skräckfilmer och han är hela tiden på jakt efter tips och teorier om vem som ligger bakom morden.

Dewey Riley (spelad av David Arquette) är lokalpolisen som är på jakt efter mördaren. Han är smart och dedikerad och gör allt för att skydda staden och hitta mördaren.

Gale Weathers (spelad av Courteney Cox) är en journalist som är på jakt efter ett bra story. Hon är försiktig, men även ambitiös och är inte rädd för att ta risker.

Mördaren

Scream har en mycket intressant mördare. Mördaren är en anonym figur som går klädd i en skräckfilmdräkt och mask. Han kallar sig själv för Ghostface och använder ofta skräckfilmtricket att ringa sina offer och ställa dem frågor om skräckfilmer innan han attackerar dem.

Mördarens identitet är ett mysterium som långsamt avslöjas under filmen. Han visar sig till slut vara en före detta student som har ett hat mot Sidney och hennes familj.

Världen

Scream utspelar sig i den fiktiva staden Woodsboro. Staden är en typisk amerikansk småstad med ett lugnt och fredligt yttre. Innehållet är dock en annan sak. När morden börjar inträffar är invånarna förskräckta och är rädda att något ska hända dem.

Filmen utforskar även skräckfilmens roll i samhället. Genom att ta upp ämnen som identitet, skuld och hemligheter, frågar den de som tittar om skräckfilmer är farliga eller inte.

Scream Mask – nämns ibland även i samband med:

  1. Skräckmask
  2. Skräckansikte
  3. Skräckansiktsmask

Scream Mask -

There once was a man from the town
Who wore a Scream Mask to look like a clown
He scared all the kids
And made them flip lids
But he still wore it with a big frown