Sanning eller konsekvens Student

Sanning eller Konsekvens Studenten är ett roligt och spännande spel som är perfekt för studentfester och -skivor. Det är ett interaktivt spel som innehåller frågor och utmaningar som knyter an till skoltiden och studentlivet. Det är ett bra sätt att lära känna varandra och skapa nya minnen.Spelet är lätt att lära sig och är ett bra sätt att skapa en trevlig stämning. Det är ett spel som är lätt att förstå och som är lämpligt för alla åldrar. Det är ett spel som är både roligt och utmanande och som ger möjlighet att lära känna varandra bättre.Sanning eller Konsekvens Studenten är ett spel som är perfekt för att skapa en trevlig stämning och för att lära känna varandra bättre. Det är ett spel som är lätt att lära sig och som är lämpligt för alla åldrar. Det är ett spel som är både roligt och utmanande och som ger möjlighet att skapa nya minnen….

Läs mer om produkten.

Sanning eller konsekvens Student
Sanning eller Konsekvens Student är ett roligt spel för att skapa glada stunder med vänner.

Fördelar med Sanning eller konsekvens Student

  1. Sanning eller Konsekvens Student är ett roligt och spännande sätt att lära känna varandra bättre.
  2. Spelet är lätt att förstå och spela, vilket gör det perfekt för alla åldrar.
  3. Spelet är ett bra sätt att skapa ett socialt nätverk och få nya vänner.

Läs mer om produkten.

Sanning eller Konsekvens Studenten – Skapa Minnen för Livet

Sanning eller Konsekvens Studenten är ett spel som är perfekt för studentfester och -skivor. Det är ett spel som är lätt att lära sig och som är roligt för alla som deltar. Spelet innehåller frågor och utmaningar som knyter an till skoltiden och studenten. Det är ett spel som är lätt att förstå och som är perfekt för att skapa minnen för livet.

Vad är Sanning eller Konsekvens Studenten?

Sanning eller Konsekvens Studenten är ett spel som är perfekt för studentfester och -skivor. Det är ett spel som är lätt att lära sig och som är roligt för alla som deltar. Spelet innehåller frågor och utmaningar som knyter an till skoltiden och studenten. Det är ett spel som är lätt att förstå och som är perfekt för att skapa minnen för livet.Spelet går ut på att man får välja mellan att svara på en fråga eller att göra en utmaning. Om man väljer att svara på frågan så måste man svara ärligt och om man väljer att göra en utmaning så måste man göra den. Om man inte gör det så får man en konsekvens som bestäms av gruppen.

Hur man spelar Sanning eller Konsekvens Studenten

För att spela Sanning eller Konsekvens Studenten behöver man ett antal deltagare, ett par kortlekar och ett par tärningar. Först ska man dela upp deltagarna i två lag. Sedan ska man dela ut kortlekarna till varje lag. Varje lag ska sedan ta ett kort och läsa frågan eller utmaningen som står på kortet.Om man får en fråga så måste man svara ärligt och om man får en utmaning så måste man göra den. Om man inte gör det så får man en konsekvens som bestäms av gruppen. När alla har gjort sin utmaning eller svarat på sin fråga så är det nästa lagets tur att ta ett kort.

Vad är fördelarna med Sanning eller Konsekvens Studenten?

Sanning eller Konsekvens Studenten är ett spel som är perfekt för att skapa minnen f

Sanning eller konsekvens Student

  1. Vara eller inte vara
  2. Gissa eller förlora
  3. Fråga eller svar

Sanning eller konsekvens Student