Rapunzel Peruk

Denna extra långa blond peruk är perfekt för att skapa en unik och modern look. Den är c:a 150 cm lång och har kortare hår baktill som ger en modern och trendig stil. Peruken är tillverkad av högkvalitativt syntetiskt hår som är lätt att styla och som håller formen. Den är lätt att ta hand om och kräver minimalt med underhåll. Peruken är lätt att sätta på och passar perfekt för att skapa en ny look. Den är idealisk för att skapa en unik och modern stil som kommer att få dig att sticka ut från mängden….

Läs mer om produkten.

Rapunzel Peruk
Denna Rapunzel-peruk är perfekt för att skapa en magisk look till festen.

Fördelar med Rapunzel Peruk

  1. Peruken är lätt att sätta på och ta av.
  2. Peruken är gjord av högkvalitativ syntetiskt hår som är lätt att styla.
  3. Peruken är mycket bekväm att bära och ger en naturlig look.

Läs mer om produkten.

En extra lång blond peruk med kortare hår baktill

En extra lång blond peruk med kortare hår baktill är ett perfekt sätt att förändra din look. Peruken är tillverkad av högkvalitativt syntetiskt hår och är mäter c:a 150 cm på längden. Den är tillverkad i vuxenstorlek och är lätt att anpassa till din hårform.

Enkel att använda

Peruken är enkel att använda och kommer med en inbyggd hårband som gör att den sitter bekvämt och säkert på huvudet. Den har också en inbyggd hårkam som gör det lätt att styla håret. Peruken är lätt att ta av och på och kan användas flera gånger.

Fantastisk look

Peruken ger dig en fantastisk look som är både modern och feminin. Den har en lång, slät frisyr som är lätt att styla och som ger dig en ungdomlig look. Den har också kortare hår baktill som ger en modern och trendig look.

Lätt att ta hand om

Peruken är lätt att ta hand om och kräver inte mycket underhåll. Den kan tvättas med en mild schampo och balsam och sedan lufttorkas. Det är också viktigt att använda en hårborste som är speciellt anpassad för syntetiskt hår för att undvika att håret blir trassligt.

Perfekt för alla tillfällen

En extra lång blond peruk med kortare hår baktill är perfekt för alla tillfällen. Den är lätt att anpassa till olika stilar och kan användas för att skapa en elegant, romantisk eller modern look. Den är också lätt att ta av och på och kan användas flera gånger.

Rapunzel Peruk

  1. Hårverlängning
  2. Hårförlängning
  3. Hårstycke

Rapunzel Peruk