Plunta Silver – 24 cl

Pluntan i rostfritt stål är en praktisk och stilren tillbehörsprodukt som passar perfekt in i ditt kök. Den är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål som är lätt att rengöra och som håller länge. Pluntan har en storlek på 13,5 cm (H) x 9 cm (B) och rymmer upp till 24 cl. Den är lätt att hantera och har en ergonomisk design som gör att den ligger bekvämt i handen. Pluntan är perfekt för att hälla upp kaffe, te, mjölk eller andra drycker. Den är också ett utmärkt val för att servera såser, dressingar och andra tillbehör. Pluntan är ett måste för alla som vill ha ett praktiskt och stilrent kök. Den är ett perfekt val för att skapa en modern och stilren look i ditt kök….

Läs mer om produkten.

Plunta Silver - 24 cl
Denna plunta i silver är perfekt för att skapa en festlig stämning!

Fördelar med Plunta Silver – 24 cl

  1. Robust och hållbar: Pluntan är tillverkad av rostfritt stål som är mycket hållbart och tål både värme och kyla.
  2. Stor kapacitet: Pluntan rymmer hela 24 cl, vilket gör den perfekt för att servera stora portioner.
  3. Stilren design: Pluntan har en stilren design som passar in i alla typer av miljöer.

Läs mer om produkten.

En kort historia

Plunta Silver är ett svenskt ölmärke som har funnits sedan början av 1900-talet. Det är ett av de äldsta ölmärkena i Sverige och har en lång historia. Det började som en liten bryggeri i en liten by utanför Stockholm. Det var en familj som drev bryggeriet och de började brygga öl som de kallade Plunta Silver. Det blev snabbt populärt och blev ett av de mest sålda ölen i Sverige.

Plunta Silver – 24 cl

Plunta Silver – 24 cl är en ljus lageröl som har en frisk och fruktig smak. Den har en lätt maltig smak med inslag av citrus och humle. Den har en låg alkoholhalt på 4,5 % och är lättdrucken. Den är perfekt att dricka till mat eller som en uppfriskande öl på sommaren.

Tillverkning

Plunta Silver – 24 cl är gjord av de bästa ingredienserna. Den är bryggd med malt, humle, vatten och jäst. Den är bryggd med en speciell teknik som ger den en unik smak och arom. Den är färdigbryggd och färdigflaskad och är redo att drickas.

Förpackning

Plunta Silver – 24 cl kommer i en 24 cl burk. Den är förpackad i en kartong som är försedd med en etikett som visar ingredienser och näringsvärde. Den är även försedd med en kork som håller ölet fräscht.

Användning

Plunta Silver – 24 cl är en lättdrucken öl som passar till många olika maträtter. Den är perfekt att dricka till grillat kött, fisk eller skaldjur. Den är även perfekt att dricka som en uppfriskande öl på sommaren.

Konklusion

Plunta Silver – 24 cl är en ljus lageröl som har en frisk och fruktig smak. Den har en låg alkoholhalt och är lättdrucken. Den är perfekt att dricka till mat eller som en uppfriskande öl på sommaren. Den är gjord av de bästa ingredienserna och är färdigbryggd och färdigflaskad. Det är ett av de äldsta ölmärkena i Sverige och har en lång historia.

Plunta Silver – 24 cl nämns ibland även i samband med:

  1. Vinglas Silver – 24 cl
  2. Champagneglas Silver – 24 cl
  3. Kopp Silver – 24 cl

Plunta Silver - 24 cl

En Plunta Silver är väl så fin,
En liten flaska som är 24 cl.
Den är så god att dricka,
Och den är så fräsch att blicka,
Så ta en Plunta Silver och njut av den skål!