Plunta Lång

Denna eleganta och klassiska plunta är perfekt för dig som har trånga fickor. Den är extra lång och smal, vilket gör att den inte tar upp för mycket utrymme. Den är tillverkad av rostfritt stål och har måtten 12,3 x 6,9 x 2 cm. Den rymmer hela 18 cl av din favoritdryck, så att du kan ta med dig den när du är på språng. Denna plunta är ett perfekt val för dig som vill ha en praktisk och stilren dryckesbehållare….

Läs mer om produkten.

Plunta Lång
Partykungen erbjuder en lång plunta som är perfekt för att skapa en stämningsfull atmosfär.

Fördelar med Plunta Lång

  1. Pluntan är lätt att fylla med luft och är därför lätt att använda.
  2. Pluntan är tillverkad av högkvalitativt material som är slitstarkt och håller länge.
  3. Pluntan är lätt att bära och tar inte upp mycket utrymme.

Läs mer om produkten.

En klassisk design för trånga fickor

Om du har trånga fickor och ändå vill ha en plunta som är lång och smal, så är den här produkten perfekt för dig. Den är tillverkad av rostfritt stål och har en klassisk design som passar in i de flesta fickor. Den är extra lång och smal, vilket gör att den tar upp mindre plats än andra pluntor.

Mått och kapacitet

Pluntan har ett mått på ca 12,3 x 6,9 x 2 cm och rymmer 18 cl av valfri dryck. Den är lätt att fylla och tömma, och den är lätt att rengöra. Den är också lätt att bära, eftersom den är så lång och smal.

Enkel att använda

Pluntan är enkel att använda. Den har ett lättgreppat handtag som gör att du kan hålla den säkert. Den har också ett lättöppet lock som gör att du kan fylla den och tömma den snabbt och enkelt.

Enkel att ta med sig

Pluntan är lätt att ta med sig. Den är smal och lång, så den tar upp mindre plats än andra pluntor. Den är också lätt att bära, eftersom den är så lång och smal. Den är också lätt att rengöra, så du kan alltid ha den ren och fräsch.

En perfekt plunta för trånga fickor

Om du har trånga fickor och ändå vill ha en plunta som är lång och smal, så är den här produkten perfekt för dig. Den är tillverkad av rostfritt stål och har en klassisk design som passar in i de flesta fickor. Den är extra lång och smal, vilket gör att den tar upp mindre plats än andra pluntor. Den är också lätt att fylla och tömma, och den är lätt att rengöra. Den är också lätt att bära, eftersom den är så lång och smal. Pluntan är enkel att använda och lätt att ta med sig, så den är perfekt för dig som har trånga fickor.

Plunta Lång

  1. Långa Plunta
  2. Långa Pluntor
  3. Långa Pluntor Långa

Plunta Lång