Plunta Dunk – 18 cl

Plunta är en klassisk bensindunk som är perfekt för att ta med sig dryck på resan. Den är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål som är lätt att rengöra och som håller länge. Plunta har en kapacitet på 18 cl, vilket är tillräckligt för att fylla den med din favoritdryck. Den har en praktisk handtag som gör att den är lätt att bära och den är även försedd med en säkerhetsspärr som förhindrar att drycken läcker. Plunta är enkel att använda och den är lätt att fylla och tömma. Den är även lätt att förvara och tar inte upp mycket plats. Plunta är ett perfekt val för dig som vill ha en praktisk och stilren bensindunk som håller länge….

Läs mer om produkten.

Plunta Dunk - 18 cl
Plunta Dunk är ett roligt och spännande spel för hela familjen.

Fördelar med Plunta Dunk – 18 cl

  1. Pluntan är lätt att använda och kräver inga kunskaper för att använda den.
  2. Pluntan är lätt att förvara och tar inte upp mycket utrymme.
  3. Pluntan är mycket prisvärd och kommer att hålla länge.

Läs mer om produkten.

En klassisk bensindunk för dryck

Plunta är en klassisk bensindunk som rymmer 18 cl av valfri dryck. Den är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och har en modern design som passar in i alla miljöer. Plunta är enkel att använda och är lätt att rengöra.Plunta är en praktisk och stilren bensindunk som är perfekt för att ta med sig dryck på resan. Den är lätt att bära och har en ergonomisk design som gör att den ligger bekvämt i handen. Den är också lätt att fylla och tömma.

En miljövänlig bensindunk

Plunta är en miljövänlig bensindunk som är tillverkad av hållbara material. Den är tillverkad av rostfritt stål som är både hållbart och återvinningsbart. Plunta är också försedd med en läckagefri tätning som gör att den är lämplig för att ta med sig dryck utomhus.Plunta är en miljövänlig bensindunk som är lämplig för att ta med sig dryck på resan. Den är lätt att bära och har en ergonomisk design som gör att den ligger bekvämt i handen. Den är också lätt att fylla och tömma.

En lättanvänd bensindunk

Plunta är en lättanvänd bensindunk som är lätt att fylla och tömma. Den har en ergonomisk design som gör att den ligger bekvämt i handen. Den är också lätt att rengöra och är försedd med en läckagefri tätning som gör att den är lämplig för att ta med sig dryck utomhus.Plunta är en lättanvänd bensindunk som är perfekt för att ta med sig dryck på resan. Den är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och har en modern design som passar in i alla miljöer. Den är också miljövänlig och är tillverkad av hållbara material.

En prisvärd bensindunk

Plunta är en prisvärd bensindunk som är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål. Den är lätt att bära och har en ergonomisk design som gör att den ligger bekvämt

Plunta Dunk – 18 cl

  1. Kanna
  2. Kopp
  3. Behållare

Plunta Dunk - 18 cl