Pilotkläder

Du som är tjej vet nog att det här med uniformer är någonting som får det att pirra lite extra i magen. Och du som är kille vet nog att du sträcker lite extra på dig iklädd en uniform. Jo, det gör du visst. Uniformer har alltid bemötts med respekt och vördnad, och din ryggrad är fullt medveten om det.

Så då känns det ju angeläget att ta på sig en uniform till Halloweenfirandet, eller hur?
Kanske beror det på hur du ska fira Halloween-afton, men vi kan garantera att om det involverar en sammankomst, några kvinnor och kanske en och annan man så kommer kvällen att bli oförglömlig.

Köp pilotkläder online

Pilot
pilotkläder
  • Pilotkläder
  • Stort sortiment av kläder för att klä ut dig till flygkapten. Pilotuniformer och pilotskjortor i flera storlekar.
  • Beställ online:
Flygvärdinna
Värdinna
  • Flygvärdinna
  • Snygga flygvärdinnna kläder i olika färger och utförande. Stort sortiment utklädnad till flygvärdinna för maskerad eller Halloween.
  • Beställ online:
Top Gun
Top Gun dräkt
  • Top Gun dräkter
  • Klä ut dig till en stridspilot i en Top Gun utklädnad. Nu kan du bli Kapten Pete "Maverick" Mitchell stridspilot i USA:s flotta.
  • Beställ online:

Oavsett om du klär ut dig till en vanlig pilot, stridspilot från Star Wars eller en flygvärdinna så kommer du att vara någonting extra! Den vanliga piloten som styr ett helt stålkomplex på din flygresa har mod och kunskap som krävs för att ditt liv inte ska vara i fara. En pilot från Stjärnornas Krig har mod och kunskap för att kunna rädda hela universum, och en flygvärdinna har kunskap och makt att ta all kunskap och makt ifrån dig.

En snygg pilotuniform?

Naturligtvis finns det flera varianter av pilotkläder för Halloweenfirandet, men låt oss hålla oss till de mest väsentliga – med andra ord de uppseendeväckande, sexiga och tilldragande. Vem kan väl på allvar motsätta sig det faktum att en pilotuniform alá Top Gun är sexig? När till och med en man tittar på en annan man i uniform, då kan vi verkligen förstå varför kvinnor finner det attraktivt!

Vem kan motsätta sig det faktum att en flygvärdinna har makten att ta en mans röst ifrån honom? Finns det någonting med en flygvärdinna som inte är sexigt? Till och med flygvärdinnor tycker flygvärdinnor är sexiga!

Någon kanske motsätter sig det faktum att en pilot i Stjärnornas Krig är sexig i sin orange-prydda overall som spänner åt skrevet så hårt att de låter som en blandning mellan Prinsessan Leia och Yoda. Vi motsätter oss inte detta, utan beger oss snabbt som ögat vidare i ämnet.

Flygvärdinna

Flygvärdinna

Vill du vara pilot för en kväll? Vill du bli den där manliga manligheten personifierad på Halloweenfirandet? Eller vill du vara den kvinnliga kvinnligheten personifierad och dyka upp som flygvärdinna(det fungerar faktiskt bäst om du är kvinna, jag lovar)? Vad du än bestämmer för kommer du göra ett intryck på kvällens festligheterna, och ekot av ditt framträdande kommer att höras flera veckor efteråt.
Men känn ingen press.
Du är ju pilot.
Eller flygvärdinna.
Eller någonting mitt emellan.

Recension:

Pilotkläder
Betygsatt av: Maskeradkalas.se
Betyg: 4.4/5