Meny Stäng

Pilotkläder

Pilot kläder

När det drar ihop sig till maskerad så är det många som funderar på det här med pilotkläder. Du som är tjej vet nog att det här med uniformer är någonting som får det att pirra lite extra i magen. Och du som är kille vet nog att du sträcker lite extra på dig iklädd en uniform. Jo, det gör du visst. Uniformer har alltid bemötts med respekt och vördnad, och din ryggrad är fullt medveten om det.

Köp pilot kläder online

Pilotkläder

Pilot, flygvärdinna eller Top Gun

  • Pilotuniformer och pilotskjortor i flera storlekar.

  • Snygga flygvärdinnna kläder i olika färger och utförande.

  • Klä ut dig till en stridspilot i en Top Gun utklädnad.

Maskeradtips

Så då känns det ju angeläget att ta på sig en uniform till Halloweenfirandet, eller hur? Kanske beror det på hur du ska fira Halloween-afton, men vi kan garantera att om det involverar en sammankomst, några kvinnor och kanske en och annan man så kommer kvällen att bli oförglömlig.

Oavsett om du klär ut dig till en vanlig pilot, stridspilot från Star Wars eller en flygvärdinna så kommer du att vara någonting extra! Den vanliga piloten som styr ett helt stålkomplex på din flygresa har mod och kunskap som krävs för att ditt liv inte ska vara i fara. En pilot från Stjärnornas Krig har mod och kunskap för att kunna rädda hela universum, och en flygvärdinna har kunskap och makt att ta all kunskap och makt ifrån dig.

En snygg pilotuniform?

Naturligtvis finns det flera varianter av pilotkläder för Halloweenfirandet, men låt oss hålla oss till de mest väsentliga – med andra ord de uppseendeväckande, sexiga och tilldragande. Vem kan väl på allvar motsätta sig det faktum att en pilotuniform alá Top Gun är sexig? När till och med en man tittar på en annan man i uniform, då kan vi verkligen förstå varför kvinnor finner det attraktivt!

Vem kan motsätta sig det faktum att en flygvärdinna har makten att ta en mans röst ifrån honom? Finns det någonting med en flygvärdinna som inte är sexigt? Till och med flygvärdinnor tycker flygvärdinnor är sexiga!

Någon kanske motsätter sig det faktum att en pilot i Stjärnornas Krig är sexig i sin orange-prydda overall som spänner åt skrevet så hårt att de låter som en blandning mellan Prinsessan Leia och Yoda. Vi motsätter oss inte detta, utan beger oss snabbt som ögat vidare i ämnet.

Flygvärdinna

Flygvärdinna maskeraddräkt

Vill du vara pilot för en kväll? Vill du bli den där manliga manligheten personifierad på Halloweenfirandet? Eller vill du vara den kvinnliga kvinnligheten personifierad och dyka upp som flygvärdinna(det fungerar faktiskt bäst om du är kvinna, jag lovar)? Vad du än bestämmer för kommer du göra ett intryck på kvällens festligheterna, och ekot av ditt framträdande kommer att höras flera veckor efteråt.
Men känn ingen press.
Du är ju pilot.
Eller flygvärdinna.
Eller någonting mitt emellan.

Förbered dig för maskeraden

Att klä ut sig till pilot på maskeraden är ett roligt och spännande koncept som många människor älskar. Det är ett fantastiskt sätt att visa din stil och ställa ut dig själv. För att få det bästa resultatet är det viktigt att förbereda dig ordentligt för att få ut det mesta av din maskerad. Innan du börjar är det viktigt att du förstår konceptet bakom maskeraden och hur du ska förbereda dig.

Välj rätt kostym

Kvinnliga piloter

Först och främst måste du välja rätt kostym eller kläder för att få det bästa resultatet. Det finns många olika typer av pilotkläder som du kan välja mellan. Det finns också många online-återförsäljare som säljer pilotkläder och tillbehör. Om du vill ha det bästa resultatet, bör du välja en komplett pilotkostym som inkluderar en flygjacka, byxor, skor och ett hatt. Det är också viktigt att köpa en pilotbricka som du kan bära eller hänga på din klänning. Detta hjälper dig att göra din maskerad ännu mer realistisk.

Välj rätt makeup

Makeup är ett annat viktigt element som du måste ta hänsyn till när du klär ut dig till pilot på maskeraden. Du bör använda en ljus och naturlig makeup för att göra dig så realistisk som möjligt. För att få det bästa resultatet bör du använda ljusa baser som hjälper till att ge ditt ansikte en frisk och välvårdad look. För att göra dina ögon ännu mer realistiska bör du använda mascara och ögonbrynspenna. Du kan också använda flygmasker som du kan hitta på nästan alla maskeradbutiker.

Accessoarer

Accessoarer är ett annat viktigt element som du måste ta hänsyn till när du klär ut dig till pilot på maskeraden. Det finns många olika typer av accessoarer som du kan använda för att förbättra din maskerad. Det kan inkludera flyghandskar, flygbrillor, flygvapen och även flygkablar. Dessa accessoarer kommer att hjälpa dig att förbättra din maskerad och få den att se mer realistisk ut.