Peruker

Det är häftigt vad du kan göra med en peruk, Med en enda accessoar kan du förändra hela din karaktär på ett ögonblick. Det finns naturligtvis ett flertal varianter av peruker, och regeln lyder – som på många andra håll – du får vad du betalar för. En peruk finns antingen i syntetiskt hår eller äkta hår(det är folk med fint hår som har sålt sitt hår frivilligt – jag lovar – för väldigt mycket pengar). Det kan finnas lite av båda, och priset stiger i regel ju mer äkta hår en peruk är gjord av.

Köp peruker online

Färgstark
Röd peruk
  • Färgstarka peruker
  • Stort sortiment av peruker i olika modeller och färger. Här hittar du maskeradperuker för alla tillfällen.
  • Beställ online:
Afro
Afroperuk
  • Afroperuker
  • Roliga afroperuker och andra modeller för fest och lek. Gör din utklädnad komplett med den rätta peruken.
  • Beställ online:
Blond
Blond peruk
  • Blonda peruker
  • Köp en snygg blond peruk och gör succé på festen. Här hittar du peruker i olika hårfärger för alla tillfällen.
  • Beställ online:

Så varför bär man peruk?

Väldigt olika.
Vissa har det till festligheterna, det finns de som har en på grund hårlöshet eller någon annan medicinsk anledning, och sedan finns det de som bär peruk till vardags helt enkelt för att de tycker att det är enklare än att fixa håret själva eller bara för att det är så astronomiskt skithäftigt att ha en. Tänk att kunna se ut som He-Man varje dag!

Nu är det nog inte håret He-Man’s karisma sitter i, men du förstår nog vad det handlar om. En peruk är uppseendeväckande skönhet i ett nafs, utan att du behöver spendera en livscykel framför spegeln!

Bli snygg med en Afroperuk

Icke längre behöver du i glödande ilska slita lill-brorsan i atomer eller plocka resterna av hallmattan mellan tänderna för att håret inte blir som du vill!

Så när det kommer till Halloween då?

Här finns det resurser, min vän, lita på det!
För Halloweenfirandet finns det lika mycket peruker som det finns förklädnader. Du kan till och med kombinera dem med dräkter för att få en enhetlig förklädnad! Wow! Eller blanda dem! Wow! Möjligheterna är oändliga! Bara fantasin sätter gränser! Du har makten att bli den du vill bli! Du har kraften!!

Röd peruk

Bara jag som blir alldeles svettig?

Nåja.
För att sammanfatta hela kalaset så innebär en peruk alltså en stor frihet. Istället för en massa hårprodukter och frisörsverktyg hemma räcker det med en(eller flera) peruker på hatthyllan. Eller i badrummet. Eller bredvis sängen. Vad föredrar du?
Hur som helst – jag funderar själv på att köpa en peruk till Halloween. Kanske skulle köpa en Gandalf-peruk och gosa in mig i. Eller varför inte en pirat-peruk á la Captain Jack Sparrow? Eller en elegant, viktoriansk vampyr-peruk?
Så länge det inte blir en He-Man-peruk(hade jag haft kropp för det hade det nog inte tagit emot så mycket, men utan en knölpåk till kroppshydda kommer jag att se ut som en fjollig förbrytare).

Recension:

Peruker
Betygsatt av: Maskeradkalas.se
Betyg: 4.1/5