Med vilda gester

Spelet där allt är möjligt – utan att säga ett enda ord. Du kan dribbla utan boll, låtsas skjuta, skrika Yeahhh! MÅL, och din lagkamrat skriker RÄTT! Låtsas att du är en fotbollsspelare, en astronaut, en superhjälte eller vad som helst. Med detta spel kan du få utlopp för din fantasi och skapa en helt ny värld. Det är ett roligt och kreativt sätt att leka och ha kul tillsammans med vänner och familj. Det är ett spel som är lätt att lära sig och som är perfekt för alla åldrar. Låt fantasin flöda och skapa magiska stunder tillsammans….

Läs mer om produkten.

Med vilda gester
Partykungen erbjuder ett stort utbud av Med Vilda Gester-temaprodukter för att göra din fest ännu roligare.

Fördelar med Med vilda gester

  1. Du kan spela utan att säga ett enda riktigt ord.
  2. Du kan låtsas dribbla, skjuta och skrika.
  3. Du kan uppmuntra din lagkamrat när de gör ett mål.

Läs mer om produkten.

En dag på stranden

Det var en varm sommardag och jag hade bestämt mig för att ta en tur till stranden. Jag hade inte varit där på länge och jag längtade efter att få känna den friska havsluften och se det vackra havet. Jag tog min cykel och cyklade iväg.När jag kom fram till stranden var det fullt med folk. Det var barn som lekte, föräldrar som solade och badade, och många som bara njöt av den vackra utsikten. Jag gick ner till strandkanten och stod där och tittade ut över havet. Det var så vackert att jag inte kunde låta bli att le.Jag började gå längs stranden och njöt av den friska havsluften. Jag stannade till vid ett ställe där det fanns en liten brygga. Jag stod där och tittade ut över havet och försökte fånga alla de vackra färgerna som speglade sig i vattnet.Plötsligt började det blåsa upp och det blev alltmer vindstilla. Jag kunde höra hur vågorna slog mot bryggan och det lät som musik. Jag stod där och njöt av stunden och kände hur vinden fick mitt hår att fladdra.Jag fortsatte att gå längs stranden och stannade till vid ett ställe där det fanns en liten sandstrand. Jag satte mig ner och började gräva med mina händer. Jag grävde och grävde och försökte fånga alla de vackra färgerna som fanns i sanden.Plötsligt började det regna och jag blev tvungen att skynda mig tillbaka till stranden. Jag sprang och sprang och när jag kom fram till stranden såg jag att det hade börjat åska. Jag stod där och tittade upp mot himlen och såg hur blixtarna lyste upp himlen. Det var så vackert att jag inte kunde låta bli att skratta.Jag stod där och tittade på åskan och kände hur regnet smattrade mot min hud. Jag kunde inte låta bli att le och jag kände mig så levande. Jag stod där och njöt av stunden och kände hur regnet fick mig att känna mig så fri.När regnet slutade så började solen skina igen. Jag stod där o

Med vilda gester nämns ibland även i samband med:

  1. Varor
  2. Föremål
  3. Artiklar

Med vilda gester

En kvinna som köpte en kastrull
Hon blev så glad att hon skrattade full
Hon började steka och laga
Och det blev en riktigt god dag
Tack vare den fina kastrullen från IKEA!