Masker

Att köpa masker till maskeraden

Det är väl ingen höjdare att bege sig till Halloweenfirandet som sig själv?
Varför?
Det är Halloween för det första! Och för det andra är det Halloween!
För det tredje, och säkert fjärde och femte också, så är det ju hur kul som helst att klä ut sig till någonting läskigt och skrämma slag på människor. Det är väl det Halloween handlar om, eller hur?

Köp masker online

Vackert
Teater mask
  • Masker till maskeradbalen
  • Stort sortiment av vackra masker. Ska du gå på maskeradbal så finns det passande maskeradmasker.
  • Beställ online:
Farligt
Lädderlappen mask
  • Tuffa masker
  • Tuffa och coola masker i olika utförande. Kanske går du utklädd som Batman på nästa fest?
  • Beställ online:
Otäck
Otäck mask
  • Skrämmande masker
  • Funderar du på att skaffa en läskig mask till Halloween så hittar du dem här. Masker till halloweenpartyt eller festen.
  • Beställ online:

Så hur tänker du fira Halloween? Är det partaj lite längre upp på gatan – i huset som är dekorerat upp till takrännan med hemskheter, eller ska din kompis bjuda på knytkalas hemma hos sin mamma samtidigt som hon sitter och syr höstkläder som ingen tänker ta på sig i alla fall? Kanske tänker du spendera en lugn kväll hemma med familjen och hoppas att ingen busig liten pojkpatrull med monstermasker kommer och skrämmer slag på lilla ett-åriga Hugo som sedan kommer skrika sig igenom hela natten? I så fall rekommenderar jag en stuga vid havet – långt från civilisation och elaka pojkpatruller – utan lampor eller telefoner.

Batman mask

På Halloween ska barnen ge sig ut för att ställa den klassiska frågan.

Bus eller godis?!
(Har du provat att svara bus någon gång? De flesta knattar blir ganska förvånade, men väljer du fel tillfälle kan det bli fruktansvärt arbetssamt att vara du) Hur du än väljer att fira den här hemska kvällen så ha i åtanke att du är inte speciellt skräckinjagande. Även om du är en läskig människa så är faktiskt monster, varulvar och vampyrer läskigare än du.
Nåja, kanske inte vampyrer längre. Allt arbete som Dracula la ner på att sluta banden mellan vampyrer och skräck – det raserade Edward Cullen och Stefan Salvatore ganska snabbt. Men monster och varulvar och annat äckel går ju alltid att använda!

Skrämmande mask

Om jag säger att det finns masker för alla smaker så menar jag verkligen alla smaker. Vi har samlat ihop de allra bästa och populäraste maskerna på marknaden, och om du börjar att titta redan nu så säkrar du upp en fullständigt oförglömlig Halloween! Kanske kommer du inte springa runt och knacka dörr och fråga om den som öppnar föredrar att ge dig godis eller få sin kväll förstörd, men en mask och kanske till och med en förklädnad är någonting som är synonymt med Halloween. Michael Myers skulle inte bli så glad om du inte kommer förklädd på Halloween.
Och då menar jag inte den roliga Mike Myers…

Recension:

Masker
Betygsatt av: Maskeradkalas.se
Betyg: 4.5/5