Huvudmassör

Denna huvudmassör är ett mycket populärt massageredskap som är tillverkat i metall och som är speciellt utformad för att ge massage till huvud, tinningar och nacke. Den ger en härligt rysande känsla som är närmast omöjlig att beskriva. Massageredskapet är lätt att använda och ger en skön och avslappnande känsla. Det är ett utmärkt sätt att lindra stress och spänningar som kan uppstå i huvud, tinningar och nacke. Massageredskapet är lätt att ta med sig och kan användas när som helst och var som helst. Det är ett utmärkt sätt att få en skön massage när du är på resande fot. Massageredskapet är också ett utmärkt sätt att förbättra cirkulationen och lindra trötthet. Det är…

Läs mer om produkten.

Huvudmassör

Fördelar med Huvudmassör

Mycket uppskattat massageverktyg i metall för huvud, tinningar och nacke – en så kallad huvudkliare. Denna Huvudmassör ger en skönt skönt pirrande känsla som är svårt att beskriva!

Fördelar med produkten:

  • Ger en skön känsla
  • Lätt att använda
  • Gjord i högkvalitativ metall

Läs mer om produkten.


Huvudmassör nämns ibland även i samband med – huvudkliare – Massageapparat – Nackmassage – Nackmassageapparat – Halsmassage – Halsmassageapparat – Shiatsu-massage – Shiatsu-massageapparat- Värmebehandling – Huvudmassage.