Halloweenkostymer

Köpa Halloweenkostymer till maskeraden

Halloween är för många den absoluta favorithögtiden. Halloween är tiden som innebär att du får klä ut dig till någonting skräckinjagande och visa dig ute utan att bli misstänkt för förargelseväckande beteende. Det är högtiden då du får chansen sätta dina kamraters nerver på prov och kanske skrämma slag på granntanten i porten bredvid. Det enda som sätter gränsen är din egen fantasi, så länge den återfinns inom ramarna för vad som anses vara sunt. Förstås.

Köp Halloween kostymer online

DAM
Halloween kostym dam
  • Halloweendräkt för kvinna
  • Stort sortiment av halloweendräkter till kvinnor. Gå utklädd som vampyrdrottning eller zombie, valet är ditt.
  • Beställ online:
PAR
Halloween kostym par
  • Halloween kostymer för par
  • Halloweenkostymer för ett par. Stort sortiment i olika utföranden för er som vill matcha varandra.
  • Beställ online:
ZOMBIE
Zombie dräkt
  • Zombie dräkt
  • Zombietemat är aldrig fel, och här hittar du massor av olika zombiedräkter. Dessa dräkter passar utmärkt till Halloween eller på maskeraden.
  • Beställ online:

Marknaden för halloweenkostymer och masker är omfattande. Det finns någonting för både vuxna och barn i alla olika varianter. Allt från monster och andra övernaturliga varelser till motbjudande ansikten och öppna sår. Det finns smink som de händiga och kreativa kan använda för att skapa realistiska missformningar och drypande sår. Det finns accessoarer för både barn och vuxna som är alldeles ypperliga för att sätta en helt ny nyans på halloweenfirandet.

Utbudet är med andra ord mycket stort, och det finns någonting för alla. Hur skräckinjagande eller slätstruket du vill att ditt Halloweenfirande ska bli så kommer du att hitta någonting alldeles perfekt för dig.

Zombiedräkter – perfekt till Halloween

Någonting som är oerhört populärt i dagens Halloweenfirande är det omfattande zombie-temat. Zombie-eran har vuxit sig oerhört stor på 2000-talet. Och efter ett flertal filmer, serier, TV-spel och litterära verk har vi nu sett två framstående faktorer som har gjort zombie-eran till en av de största underkategorierna till skräckgenrén någonsin. Dels har vi det faktum att en bok som helt ärligt tar upp konsten att överleva en zombie-apokalyps.

Halloween kostymer för par

Vi lägger ingen värdering i det, utan går raskt vidare till nästa punkt som är en utbildning inom zombiekulturen. Dessa två faktorer gör att när vi idag firar Halloween så är det främst zombiemaskeringar som dyker upp ur mörkrets vråer. Så vi lutar huvudet lite åt vänster och skänker en tanke åt Mustapha Akkad’s ikoniska Halloween-karaktär Michael Myers som får kliva åt sidan till förmån en köttätande, levande död människa.

Dracula och vampyrdräkter

Naturligtvis finns det en annan ikonisk skräckfigur som kanske inte riktigt faller in i samma skräckinjagande tema, men som ändå delar tronen tillsammans med den köttätande, levande döda människan. Vi talar naturligtvis om det som började med legenden om Dracula och sedan mynnade ut i ett triangeldrama som bländade en hel värld. Vi talar naturligtvis om vampyr-eran.

Kanske platsar den inte i kategorin skräckinjagande – Dracula vänder sig nog i sin gravkammare och Blade vampyrslaktaren går säkert hem och dricker kaffe nu – men vampyren delar ändå tronen tillsammans med en zombie som den allra vanligaste Halloweenvarelsen.

Recension:

Halloweenkostymer
Betygsatt av: Maskeradkalas.se
Betyg: 4.8/5