Ghostbusters dräkter

Ghostbusters & Ghostbustersdräkter

Vad är Ghostbusters?
Måste du ställa dig själv den frågan – skäms. Är du född på 90-talet så slipper du förstås skämmas, men du bör släppa allt och omedelbart göra en Google-sökning på Ghostbusters och skaffa dig en dos klassisk filmkultur, eller åtminstone jaga rätt på morsan eller farsan som faktiskt fanns på den tiden.

Köp Ghostbusters dräkter online

Enkel
Ghostbusters dräkt herr
  • Proffsig Spökjägare
  • Ghostbusters dräkter i olika storlekar och stilar. Klä ut dig till en riktig Ghostbuster.
  • Beställ online:
Grupp
Ghostbusters dräkter
  • Fyra Ghostbustersdräkter
  • Är ni ett helt gäng som ska gå på maskerad så kan dessa dräkter passa fint. Dressa om och ge er ut och jaga spöken!
  • Beställ online:
Spökjägare
Ghostbusters dräkt dam
  • Ghostbustersdräkt dam
  • En lite hetare modell av spökjägare. Funkar till både maskerad eller halloween.
  • Beställ online:

Den första filmen om Dan Aykroyd och Harold Ramis superpopulära spökjägare – grunden till hela varumärket Ghostbusters – utsågs nämligen till världens roligaste komedi av Entertainment Weekly för inte alls länge sedan!

När du har plockat upp hakan – ja, det är sant.
Varsågod att hämta hakan igen.

Klassisk långfilm från 1984

Alla minns väl den klassiska långfilmen från 1984, filmen som satte Ghostbusters odödliga varumärke på kartan? Vem minns inte Bill Murrays karaktäristiska roll som den obrydde Peter Venkman, en roll i vilken ryktet gör gällande att han knappt läste manus för överhuvudtaget, utan improviserade det mesta. Vem minns inte Stay Puft Marshmallow Man, som vankar på New Yorks gator som en gigantisk godisbit?

Ghostbusters har gett upphov till flera uppföljare, TV-spel, TV-serier och evenemang genom åren, och Bill Murray medverkar i en reboot som släpptesunder 2016!
Wow.

Den här gången utgörs Ghostbusters-kvartetten av kvinnor, men den karaktäristiska Melissa McCarthy i spetsen!

Ghostbusters maskeraddräkt

När det nu vankas Halloween och du letar efter den perfekta förklädnaden till helgen, då rekommenderar vi att du tar dig en noggrann titt på de här Ghostbusters-dräkterna! Om du visar dig på partyt eller maskeraden i någon av de här förklädnadena kommer ingenting från den andra sidan att våga närma sig. Med din Proton Pack är du redo för alla spöklika situationer som kan uppstå. Du får dessutom med dig en punkteringslagningssats ifall din Proton Pack skulle gå sönder under häftiga konfrontationer!

Ghostbusters dräkter

Välj bland de bästa Ghostbusters-dräkterna på marknaden och gå in för en stjärnspäckad Halloween! I dräkterna finns fickor att förvara dina superhäftiga Ghostbusters-prylar i, och din Proton Pack hänger tryggt och lättillgängligt på ryggen ifall du skulle behöva rädda kvällen.

Klä ut dig till en spökjagande hjälte

Tjejer! Glöm inte att ta en titt på utbudet av Ghostbusters-dräkter, det finns möjligheten även för att jaga spöken på Halloween. Även kvinnor kan klä ut dig till spökjagande hjältar! En varning utgår dock till alla killar – kvällen kan bli tuff. De här spökjägarna är nämligen supersexiga, och de behöver inte ens någon Proton Pack för att fånga sina byten.

Recension:

Ghostbusters dräkter
Betygsatt av: Maskeradkalas.se
Betyg: 4.7/5