Meny Stäng

Familjen Flinta kläder

Familjen Flinta

Familjen Flinta

Yabba-dabba-doooo!

Vi alla minns det joddlande som blev karaktäristiskt för seriefiguren Fred Flinta och någonting som alla vet var det kommer ifrån. Säkerligen har du själv yttrat det vid något tillfälle, eller hur? Jag förebrår dig inte om så är fallet, såvida du inte försökte hoppa upp och stanna kvar i luften. Om så är fallet – tillåt mig småle.

Köp Familjen Flinta kläder online

Köp Familjen Flinta dräkter

Stort sortiment av utklädning till grottmänniskor

Flinta

Fred Flinta är lite av den där ärkeklanten som alla nog kan sätta ett finger på. Visst, han är lojal och plikttrogen, men han har inte riktigt full koll på saker. Misstagen avlöser varandra i vad som ofta blir ett pinsamt uttåg, men i slutändan brukar allting ordna sig i alla fall – precis som det ska vara i en klassisk Hanna & Barbera-produktion.

Fred och Wilma Flinta

Familjen Flinta är Fred och Wilma Flinta och deras lilla dotter Peebles samt familjens husdjur Dino – den där dinosaurien som alltid stänger ute Fred i introduktionen av varje avsnitt. I huset bredvid bor Barney Granit och hans käresta Betty tillsammans med deras hittebarn, BamBam, som visar sig ha övermänskliga krafter. Som upplagt för äventyr, eller hur?

Wilma Flinta maskeraddräkt

Familjen Flinta visades för första gången i TV-rutan 1960, då som första serie någonsin att gå regelbundet på kvällstid. Den här stenåldersfamiljen har knappast undgått någon sedan dess, och den senaste spelfilmen om Fred, Wilma och resten av det glada gänget i Grottköping kom ut så sent som 2000 – 40 år efter premiären.

Familjen Flinta-dräkter

Vem ur Grottköpings stoltheter ligger varmast om ditt hjärta? Vem skulle du kunna tänka dig att skildra en halvdunkel Halloween-afton? Här presenterar vi de bästa och mest kvalitetssäkra Familjen Flinta-dräkterna på marknaden, så det är bara för dig att välja och vraka i utbudet. Är du den där hårt arbetande ledaren som alltid blir utestängd av hundskrället, eller den där snälla och lojala killen som alltid blir jagad av en bebis med träklubba? Kanske är du den där flickan från de fina kvarteren? Vem du än identifierar dig med så kan du hitta det här!

Familjen Flinta maskeradkläder

Familjen Flinta är några av våra mest välkända och folkkära seriefigurer någonsin, så ingen kommer att ta miste på vem du försöker gestalta på Halloween. Tyvärr kan man inte påstå att varken Fred Flinta eller Barney Granit är speciellt skräckinjagande, men jag skulle sätta en slant på att en uppretad Wilma Flinta eller Betty Granit definitivt skulle sätta skräck i sällskapet. En uppretad grottman är säkert inte att leka med.

Men en kvinna från Grottköping i sitt esse…
Glad Halloween!