Familjen Addams

Familjen Addams

Alla har vi säkert hört talas om någon familj som verkar vara något udda, kanske lite annorlunda – eller fullständigt avvikande. Det kan vara en familj som bor på samma gata som du. Det kan vara en familj som dina kompisar pratar om i skolan, arbetskamraterna viskar om i fikarummet eller någonting du läste i tidningen som etsade sig fast i minnet på dig. Människor är skapade i alla olika former, och många av oss kan nog påstå att vi har stött på de flesta typer. Men du har inte stött på någon ur den här familjen.

Köp Familjen Addams dräkter online

Gomez
Familjen Addams kläder
  • Familjen Addams dräkter
  • Familjen Addamsdräkter för vuxna. Kanske är ni ett par som vill klä er i samma tema eller en hel familj? Då hittar ni bra utklädnad här.
  • Beställ online:
Morticia
Familjen Addams maskeraddräkter
  • Addams kostymer
  • Morticia Addams bär alltid mörka snygga klänningar. Här finns allt för dig som vill klä ut dig till riktig Addams.
  • Beställ online:
Kusin Itt
Kusin Itt dräkt
  • Kusin Itt
  • Vill du gå som någon helt okändbar på maskeradkalaset? Då passar Kusin Itt dig perfekt - en heltäckande dräkt med hatt och solglasögon 🙂
  • Beställ online:

Gomez och Morticia Addams är kärnan i den här familjen som inte bara tillhör samhällets toppskikt – de är också fascinerande av saker som skulle få en vanlig person att skrika sig hes. Du som har sett någon av de gamla serierna från 60– och 70-talet eller någon av filmerna från 90-talet vet vad jag talar om, men ni andra kommer få någonting att ta med er till drömmarnas värld.

Morticia Addams maskeraddräkt

Familjen Addams är Gomez och Morticia, det äkta och evigt älskande paret. De har barnen Wednesday och Pugsey som karaktäriseras av väldigt udda intressen, den gigantiska betjänten Lurch, helgalne farbror Fester och den vidriga lilla handen Thing som sprätter omkring och sprider missmod omkring sig.

Bakom den här outgrundliga familjen står en man vid namn Charles Addams. Charles var en amerikan med svart humor som fick sitt verk publicerat i The New Yorker första gången 1932. Redan då var det de ovan nämnda karaktärerna som präglade hans verk, men de såg inte riktigt likadana ut som de skulle komma att göra i senare TV-serier och långfilmer.

Familjen Addams maskeraddräkter

Nu när Halloween närmar sig vill du förstås klä ut dig till någonting alldeles speciellt. Kan någon ur den uppseendeväckande familjen Addams vara någonting av intresse? Hur vill du framstå på Halloween? En proper affärsman i stil med Gomez eller en fager och auktoritär kvinna som Morticia? En galning som farbror Fester eller en grymtande jätte som Lurch? Vad sägs som en flicka som aldrig ler eller en pojke som avgudar sprängmedel?

Gomez Addams dräkt

Det finns många karaktärer att välja mellan i den här udda familjen, och här har vi samlat de populäraste dräkterna ur familjens Addams-samlingen. Välj och vraka bland ett kvalitativt utbud av Familjen Addams maskeraddräkter och välj den du vill vara i Halloween.

Till råga på allt är ju familjen Addams-temat perfekt för Halloween. Familjens fascinationer är influerat av skräck och fasa, och vad är väl mer karaktäristiskt för Halloween än det?

Recension:

Familjen Addams dräkter
Betygsatt av: Maskeradkalas.se
Betyg: 4.3/5