Dogtag Halskedja

Dogtag i aluminium är ett perfekt sätt att bära med sig sina älskade nära och kära. Med två stycken namnbrickor kan du bära med dig namnen på de som är viktigast för dig. Halsbandet är tillverkat av högkvalitativt aluminium som är lätt och hållbart. Det är ett stilfullt och modern sätt att bära med sig sina nära och kära. Brickorna är tillverkade av rostfritt stål som är slitstarkt och tål väder och vind. Brickorna är också lätta att rengöra och kommer att hålla sig vackra under lång tid. Dogtag i aluminium är ett perfekt sätt att visa att du bryr dig om de som är viktigast för dig. Det är ett stilfullt och modern sätt att bära med sig sina nära och kära. Halsbandet och brickorna är lätta och hållbara och kommer att hålla sig vackra under lång tid. Det är ett perfekt sätt att bära med sig sina älskade nära och kära….

Läs mer om produkten.

Dogtag Halskedja
Dogtag-halskedjan är ett trendigt och stilrent smycke som passar både till vardag och fest.

Fördelar med Dogtag Halskedja

  1. Dogtag-halskedjan är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål som är slitstark och tål vatten.
  2. Den är lätt att anpassa till olika halsstorlekar och har en justerbar längd.
  3. Dogtag-halskedjan är en stilfull accessoar som passar både till vardag och fest.

Läs mer om produkten.

En personlig och stilren accessoar

Dogtag i aluminium med två stycken namnbrickor är en personlig och stilren accessoar som passar både till vardag och fest. Dogtaget är tillverkat av högkvalitativt aluminium och är lätt och smidigt att bära. Det är ett perfekt sätt att visa vem du är och vad du står för.

Halsband och brickor ingår

Dogtaget kommer med ett halsband som är tillverkat av högkvalitativt läder. Halsbandet är justerbart och passar de flesta storlekar. Det ingår även två stycken namnbrickor som är tillverkade av aluminium. Brickorna är försedda med ett tryckbart fält som gör det möjligt att skriva in ditt namn eller ett annat meddelande.

Enkel att använda

Dogtaget är enkelt att använda. Du kan enkelt justera längden på halsbandet och brickorna är lätta att skriva på. Det är även lätt att ta av och sätta på halsbandet. Dogtaget är ett perfekt sätt att visa vem du är och vad du står för.

En unik och personlig accessoar

Dogtaget är en unik och personlig accessoar som passar både till vardag och fest. Det är ett perfekt sätt att visa vem du är och vad du står för. Dogtaget är tillverkat av högkvalitativt aluminium och är lätt och smidigt att bära. Det är även enkelt att justera längden på halsbandet och att skriva på brickorna.

En accessoar som håller länge

Dogtaget är en accessoar som håller länge. Det är tillverkat av högkvalitativt aluminium och halsbandet är tillverkat av högkvalitativt läder. Det är ett perfekt sätt att visa vem du är och vad du står för. Dogtaget är lätt och smidigt att bära och är enkelt att ta av och sätta på halsbandet.

Köp ditt dogtag idag

Om du letar efter en personlig och stilren accessoar som passar både till vardag och fest, så är dogtag i aluminium med två stycken namnbrickor

Dogtag Halskedja

  1. Identitetsbricka
  2. Hängsmycke
  3. Kedja med namnbricka

Dogtag Halskedja