Cowboydräkter

Maskeradkläder för en cowboy

Vad väljer du att klä ut dig som när du blir bjuden på maskerad eller kostymfest? Cowboy och indianer är ett klassiskt tema, och det hänger kanske ihop med barndomens lekar. För vem har inte någon gång lekt cowboys och indianer och krigat med varann på låtsas. Oavsett anledning är detta ett vanligt val när man ska klä ut sig, och det är ett lika vanligt tema när man anger ett tema för festen. Att få ett tema när man blir inbjuden till maskerad är oftast mycket tacksamt.

Köp Cowboy- och indiandräkter online

Cowboy
Cowboy kläder
  • Cowboydräkter
  • Cowboy- och cowgirldräkter för vuxna. Vid maskeradtema Cowboys så hittar du allt du behöver här.
  • Beställ online:
Indianer
Indiandräkt kvinna
  • Indiandräkter
  • Indiandräkter, indianskrudar och pilbågar. Allt för dig som vill klä ut dig till en indian.
  • Beställ online:
Cowgirl
Cowgirl cowboy dräkt för barn
  • Cowboy- och indiandräkter för barn.
  • Utklädningkläder för barn och maskeradfester med cowboytema. Passar perfekt för lek och skoj.
  • Beställ online:

Temat sätts också ofta just för att göra det enklare för gästerna när man ska försöka klura ut bra förklädnader. Eftersom alla har lekt cowboy vet man också hur en cowboy ser ut, och vilka tillbehör och accessoarer man kan behöva. Eller, man tror sig veta hur en cowboy ser ut. För naturligtvis handlar det om klichéer och föreställningar. Men, dessa har vi fått från otaliga amerikanska cowboyfilmer och eftersom Amerika är cowboyens hemland får det helt enkelt vara så.

Nu skulle man ju kunna tro att det bara är killar som kan klä ut sig enligt temat cowboys. Men, så är det naturligtvis inte. Är du tjej kan du givetvis sätta på dig en cowboydräkt, vilken som helst, men du kan också välja maskeradkläder för en kvinnlig cowboy, eller en cowgirl om vi ska vara korrekta. Oavsett vilken av de du är finns det ett par tillbehör som alltid måste finnas med; cowboyhatten och pistolhölstret. Utan dessa accessoarer är det svårt att vara en äkta cowboy eller cowgirl, hur tuff du än är.

Bli den bästa kofösaren på festen

De flesta butiker som säljer maskeradkläder och andra tillbehör för utklädnad har förmodligen någon cowboydräkt i sitt sortiment. Men, vill du ha ett riktigt stort utbud att välja ur ska du titta här, på internet. Här finns massor av läckra cowboydräkter för både kvinnor och män. Och, som sagt var, du behöver inte titta så noga på vilket kön dräkten är avsedd för. Vill du som tjej vara cowboy finns det ingenting som hindrar dig, och vice versa.

Men, du måste inte köpa en komplett cowboydräkt för att kunna bli den bästa kofösaren på festen. Det finns också massor av cowboykläder, som skjortor, byxor, chaps och annat som du kan använda för att sätta ihop din egen unika cowboykostym. Här kan du blanda och mixa helt efter eget huvud och skapa en maskeraddräkt som ingen annan har. Och glöm för all del inte att komplettera med den viktiga cowboyhatten och hölstret att ha pistolen i.

Cowboydräkter

Cowboyhattar, pistoler, sheriffstjärnor

Du kan ju inte veta vilka västernskurkar som kan dyka upp på kalaset. Bland tillbehören kan du också hitta pistoler, sheriffstjärnor och en massa annat som du kan komplettera din maskeraddräkt med. Släpp bara kloss din fantasi och försök att framkalla minnesbilder från barndomens cowboylekar när du sätter ihop din kostym. För med det fantastiska utbudet av maskeradkläder cowboy och en gnutta barnslig fantasi kommer du att få ihop en kostymering som kan vara med och konkurrera om priset för festens bästa maskeraddräkt.