Cigarettmunstycke

Detta klassiska svarta cigarettmunstycke/hållare är ett praktiskt och stilrent tillbehör som passar perfekt för alla som älskar att röka. Det är tillverkat av högkvalitativt material som är lätt att rengöra och som kommer att hålla länge. Den är c:a 30 cm lång och har en stilren design som passar in i alla miljöer. Det är ett perfekt tillbehör för att hålla cigaretterna säkra och skyddade. Det är ett måste för alla som älskar att röka och som vill ha ett stilrent och praktiskt tillbehör. Det är ett perfekt val för alla som vill ha ett stilrent och praktiskt tillbehör som kommer att hålla länge….

Läs mer om produkten.

Cigarettmunstycke
Cigarettmunstycket är ett praktiskt tillbehör som gör det enkelt att röka cigaretter.

Fördelar med Cigarettmunstycke

  1. Cigarettmunstycket är lätt att använda och ger ett bekvämt rökningstillfälle.
  2. Det är gjort av högkvalitativt material som är lätt att rengöra och håller länge.
  3. Cigarettmunstycket är ett miljövänligt alternativ som inte släpper ut skadliga ämnen i luften.

Läs mer om produkten.

En klassisk cigarettmunstycke-/hållare

En klassisk cigarettmunstycke-/hållare är ett praktiskt och stilfullt tillbehör som är perfekt för att hålla cigaretter och andra små föremål säkert och bekvämt. Denna cigarettmunstycke-/hållare är tillverkad av högkvalitativt svart läder och är c:a 30 cm lång. Den har en stilren design som passar in i de flesta miljöer och är lätt att bära.

Funktioner och fördelar

Cigarettmunstycke-/hållaren har ett stort fack som är perfekt för att förvara cigaretter och andra små föremål. Den har också ett fack för att förvara tändare och andra tillbehör. Den har en robust konstruktion som är lätt att bära och håller föremålen säkra.Cigarettmunstycke-/hållaren är också lätt att rengöra och kräver minimal underhåll. Den är gjord av högkvalitativt läder som är slitstarkt och håller länge. Den är också vattentät och skyddar föremålen från fukt och väta.

Användningsområden

Cigarettmunstycke-/hållaren är perfekt för att förvara cigaretter och andra små föremål. Den är också lämplig för att förvara tändare och andra tillbehör. Den är idealisk för att bära med sig när man är ute och reser eller när man är på väg till ett möte.

Slutsats

Cigarettmunstycke-/hållaren är ett praktiskt och stilfullt tillbehör som är perfekt för att hålla cigaretter och andra små föremål säkert och bekvämt. Den är tillverkad av högkvalitativt svart läder och är c:a 30 cm lång. Den har en robust konstruktion som är lätt att bära och håller föremålen säkra. Den är också lätt att rengöra och kräver minimal underhåll. Cigarettmunstycke-/hållaren är idealisk för att bära med sig när man är ute och

Cigarettmunstycke

  1. Rökfilter
  2. Munstycke för cigaretter
  3. Munstycke för rökning

Cigarettmunstycke