Catwoman dräkt

Klä ut dig till Catwoman och ge Batman en match. Med din niosvansade piska och knivskarpa klor gör du Gotham Ciyt osäkert. Dags för maskerad? Här finner du alla kläder och kostymer du behöver.

Catwoman har inga övermänskliga krafter, men hon är en hårt tränad gymnast och atlet, tillika kampsportsutövare. Catwoman är även mycket skicklig i användandet av sin niosvansade piska, och en väldigt erfaren inbrottstjuv.

Köp Catwoman dräkter online

Catwoman
kattdräkt
  • Catwoman dräkter
  • Stort sortiment av Catwoman dräkter. Klä ut dig i en snygg kroppsformad kattdräkt.
  • Beställ online:
Superhjälte
Kattkostym
  • Catwoman maskeraddräkt
  • Bli en superhjälte för en kväll med Catwoman maskeraddräkt. Skurkarna har inte en chans när du dressar om till denna.
  • Beställ online:
Kattdräkt
Kattkvinna dräkt
  • Catwoman kostym
  • Bli den sexiga och mystiska superhjälten Catwoman. En cool förklädnad till fest eller halloween.
  • Beställ online:

Hon använder sina färdigheter i sin besatthet att stjäla dyrbara konstverk och smycken. Hennes dräkt, som innehar stålförstärkta vassa fingerborgar på dess handskar, ger henne även förmågan att klättra på väggar och knivskarpa klor som angripande vapen.

Hon har även visat sig ha en empatisk relation till alla slags kattdjur.

Catwoman dräkt

Att gå på maskerad är ju alltid kul, men ibland kan förberedelserna innebära en del bekymmer. Det handlar förstås om problem med att komma på vem, eller vad man ska föreställa på festen. Har du bestämt dig för hur du tänker klä dig till maskeraden?

Att hitta på bra förklädnader

De flesta av oss älskar nog maskerader och andra kostymfester, men många har lite svårt att hitta på bra förklädnader.  Om du är en av oss är du i gott sällskap och du ska veta att du inte är ensam. Det finns förstås en del som är mer lyckligt lottade och som verkar ha hur lätt som helst att hitta idéer och uppslag om kul och spännande förklädnader. Och då kan de förstås lägga idéerna på hög för att ha att plocka ur när det kommer en ny inbjudan, och ännu en. Men det är väldigt många som faktiskt har stora problem att komma på vem eller vad vi vill föreställa när det kommer till utklädning.

Det brukar kunna vara lite lättare att hitta på nåt bra om det finns ett givet tema till festen. Det blir allt vanligare att man väljer ett speciellt tema för festen, vilket förenklar en del eftersom man vet lite grann hur man ska fundera. Det finns massor av teman att välja på om man vill ha ett som ger stora möjligheter till varierade och kreativa kostymeringar. Teman som filmer, tidsepoker eller länder är vanliga. Filmkaraktärer, och då i synnerhet superhjältar, är alltid ett populärt tema som lockar alla åldrar.

Klä ut dig till en superhjälte

Superhjältar brukar vara mycket populärt, och de flesta har nog sin favorit bland alla dessa hjältar. Men om temat är superhjältar kan man ju komma ihåg att det också finns många spännande figurer runtom dessa hjältar. Medhjälpare, till exempel, men mer spännande är nog de där superskurkarna som hjältarna försöker bekämpa. Men visst är det konstigt att de flesta superhjältar och skurkar och verkar vara män. Om man, som kvinna, vill klä ut sig till en riktigt spännande figur ur denna värld har man inte alls så många karaktärer att välja på. Men, det finns ju några och den mest populära kvinnliga superskurken är nog Catwoman.  

Kattkvinnan

Catwoman, eller Kattkvinnan som hon tidigare hette här i Sverige, var från början en bifigur i serien om Batman. Hon fanns med redan i det första numret av den amerikanska serietidningen 1940 och heter egentligen Selina Kyle. Hon är en maskerad inbrottstjuv, men även om hon är en skurk så har hennes förhållande till Batman inte enbart varit fientligt. Tidvis har det funnits ett visst romantiskt intresse mellan Batman och Catwoman.  

Kattkvinnan även känd som catwoman

Under 1990-talet fick Catwoman en egen serie. Hon fick också en ny historia, eller identitet. Moderna författare har gett henne en historia av misshandel, som också ska vara en bidragande orsak till hennes verksamhet och kostymerade identitet. Den ursprungliga Catwoman var helt enkelt en ”vanlig” inbrottstjuv med piska och smak för stölder av högt värde.

Sylvassa infällbara klor & piska

Catwoman har inga övermänskliga krafter, men hon är en hårt tränande atlet och gymnast, och hon är också en skickligt utövande kampsportare. Hon är en mycket erfaren inbrottstjuv och hon är otroligt skicklig på att använda sitt främsta vapen, den niosvansade piskan. Detta är färdigheter som kommer väl till pass eftersom hon är besatt av att stjäla dyrbara verk och smycken.

Som vapen använder hon sig alltså främst av piskor, som hon har i en stor uppsättning. Hennes dräkt kan också sägas utgöra en del av hennes vapenarsenal. Dräkten är nämligen försedd med stålfjäderbelastade klättringsbultar och sylvassa infällbara klor, som både ger henne förmågan att klättra och fungerar som vapen.

Gå på maskeraden som en superskurk

Catwoman har också en egenskap som närmast skulle kunna beskrivas som en superkraft, och det är hennes nära relation och kommunikationsförmåga med kattdjur av alla slag.
Om du vill gå på maskeraden som en superskurk av rang kan Catwoman alltså vara ett lämpligt alternativ. Catwoman bär en svart, kroppsnära dräkt, med ansiktsmask och kattöron. Det finns många olika varianter att välja på, men de har i stort sett samma utseende, eftersom det är så Catwoman ser ut.

Det är ju alltid spännande att klä ut sig till superhjälte och när temat för festen handlar om karaktärer ur dessa serier eller filmer väljer nog de flesta att gestalta hjälten. Kanske för att få åskådarnas beundran eller för att få sola sig i glansen av en karaktär som alla älskar. Men, det kan ju vara kul att istället klä ut sig till en av de där hjältarnas fiender, och se vilka reaktioner du får.  På en fest med temat Batman väljer säkert de allra att komma som Batman själv, eller möjligtvis som hans medhjälpare Robin.

En mer spännande maskerad

Men om du då istället kommer som en av deras fiender sätter du säkert lite extra fart på festligheterna. Och om du då väljer Catwoman kan stämningen bli än mer speciell eftersom hon alltså inte bara är en fiende till Batman.  Alla superhjältar har sina speciella fiender, och det kommer helt klart att bli en mer spännande maskerad om det också kommer superskurkar. För hur ska man kunna veta att hjälten verkligen är en superhjälte, med superkrafter eller speciella förmågor, om han inte har några fiender att slåss mot?

Och då är ju Catwoman ett ypperligt val. En kvinnlig superskurk med en mycket speciell personlighet hör ju inte till vanligheterna i den annars ganska manliga värld som är superhjältarnas.

Det största utbudet av maskeradkläder hittar du här på internet. Det gäller alla maskeradkläder och inte minst inom kategorierna superhjältar och superskurkar. Här kan du välja och vraka bland dräkter för alla tänkbara karaktärer, både onda och goda, kvinnor och män. Du kan, till exempel, köpa en komplett dräkt som snabbt och smidigt förvandlar dig till Catwoman utan att du behöver anstränga dig särskilt mycket.

Komplettera dräkten med olika accessoarer

Om du vill ha en helt unik och personlig kostym kan du alltid komplettera dräkten med olika tillbehör och accessoarer. Och även dessa hittar du i de webbutiker som säljer maskeradkläder. Att handla maskeradkläder och tillbehör online är mycket smidigt, och du får tillgång till samma stora utbud oavsett var du bor.

Förvandla dig till Catwoman idag

När man går på maskerad, eller klär ut sig av andra anledningar, är det alltid ett vinnande koncept att klä ut sig till en superhjälte. Men, visst är det konstigt att nästan alla dessa hjältar råkar vara män. Inte är det en korrekt avspegling av verkligheten direkt, men det är så det ofta ser ut i seriernas och filmernas värld.

Men, är du kvinna och inte vill dra på dig en Batman-dräkt, finns en helt fantastisk möjlighet för dig. Kom som Catwoman, och ta uppmärksamheten, till och med från självaste Batman. Nu kan du ta upp kampen mot Batman om vem som är den bästa brottsbekämparen, och du kommer garanterat att imponera minst lika mycket som han, den där Läderlappen. Självklart kan du klä ut dig till någon av de manliga hjältarna, även om du är kvinna. Men, som Catwoman blir du festens sexigaste, och mest mystiska, kvinna, helt garanterat, så varför springa omkring i herrkläder som inte gör din kropp rättvisa.

Viktigt med passform

Catwoman-dräkter finns för både vuxna och barn. Naturligtvis är det viktigaste när du ska köpa en dräkt, att du väljer rätt storlek. Speciellt när det gäller en dräkt som sitter så tight som en catwoman-dräkt är passformen viktig. Det finns massor av olika varianter av dräkten, och du väljer den du tycker passar bäst. Maskeraddräkter finns i olika prisklasser, vilket gör att det är lätt att hitta en bra dräkt för alla plånböcker.

En ren lyxkostym kostar ganska mycket pengar, men om du har stor användning av dräkten, eller verkligen vill lägga fokus på din kostym till ett speciellt tillfälle kan den vara väl värd pengarna. Men, maskeraddräkterna till betydligt mänskligare priser fungerar precis lika bra. Ska du bara ha en dräkt för en vanlig maskerad vill du kanske inte lägga en förmögenhet på din Catwoman-dräkt, men du kan ändå få en lika bra förklädnad.

Komplettera dräkten med peruk, glasögon m.m.

För att löpa linan ut kan du också komplettera din Catwoman-dräkt med peruk, glasögon och andra tillbehör som hör till denna karaktär från de kända Batman-filmerna. Eftersom det har gjorts ett antal Batmanfilmer genom åren, och Catwoman figurerat i många, finns det olika varianter av dräkten. Du kan välja en Catwoman-dräkt som är inspirerad av den allra senaste filmen, eller kanske vill du hellre gå en bit bakåt i tiden, och återuppliva gamla minnen med tidigare Catwoman-karaktärer.

Har du blivit bjuden på maskerad, och insett att Catwoman är karaktären för dig, är det enklaste sättet att skaffa den rätta kostymen, att titta på utbudet här. På nätet finns det största utbudet, och du kan snabbt och enkelt klicka hem din dräkt. Här kan du i lugn och ro gå igenom utbudet, och du behöver inte springa runt i olika butiker för att hitta det du söker. Tillbehören hittar du också här, och med några klick kan du fixa hem dem i brevlådan inom ett par dagar.

Träd in i en annan roll med en Catwoman dräkt

Nu är det ju inte bara till maskeraden du kan använda en Catwomandräkt. Denna utstyrsel är också perfekt för Halloweenfesten, eller för temafesten, med film, serier eller hjältar som tema. Att ha ett kostymtema är ett bra koncept för en lyckad fest. De allra flesta blir mer öppna och mindre blyga när de får dra på sig en maskeraddräkt. Man träder helt enkelt in i en annan roll, och vågar på så sätt gå lite utanför sin vanliga personlighet. Det är anledningen till att stämningen på maskerader och kostymfester ofta är betydligt mer uppsluppen redan från början.

Förutom att det är jättekul att klä ut sig själv, är det också alltid spännande att se i vilken skepnad de andra ska komma. Kommer det kanske till och med någon mer Catwoman till festen? Superhjältar brukar vara ett populärt inslag på alla kostymfester, så du kommer garanterat att väcka både uppmärksamhet och beundran. För nog måste man väl säga att Catwoman är strået vassare än sina manliga kollegor?

Catwomanpiska och extra accessoarer

Är du van maskerad- och karnevalbesökare, och ofta brukar klä ut dig, är kanske inte valet av karaktär så svårt. Då vet du vad som går hem, och du vet också hur mycket små accessoarer och tillbehör kan göra för helhetsintrycket. Att komplettera en redan bra Catwomandräkt med saker som peruk och mask, eller glasögon sätter verkligen pricken över i. Även tillbehör som piskor och liknande kan vara lämpligt, beroende på vilket intryck du vill göra, och vilken ”version” av Catwoman du har i tankarna.

Du som kanske bara klär ut för dig en gångs skull, vill säkert också göra en så autentisk figur som möjligt, och kan leta i det stora utbudet av tillbehör, efter just de saker du vill tillföra din Catwoman-dräkt. Det finns massor av sätt att förändra och variera en redan färdig dräkt, och på så sätt kan du använda samma dräkt vid flera tillfällen, utan att för den skull se likadan ut.