Borat dräkt

Borat Sagdijevs mankini

Har du funderat på att skaffa en Borat dräkt? Då har vi flera bra förslag, men först lite intressant fakta.

Under inspelningen av Sasha Baron Cohens “Borat – Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan” fanns inget direkt manus. Så gott som allt är improviserat material. Dessutom hade enbart ett fåtal människor i produktionen en aning om vad som försiggick, och de allra flesta vi ser i filmen är inte alls med på vad som händer. Det föranledde att polis tillkallades till inspelningsplatsen inte mindre än 91 gånger(!) under inspelningen.

Köp Borat dräkt Mankini online

Mankini
Borat grön dräkt
  • Borat dräkt
  • Gör som Borat Sagdijev från Kazakstan - skaffa dig en Mankini och bli populär på stranden eller på nästa fest. En storlek passar alla.
  • Beställ online:
Borat dräkt
Borat röd dräkt
  • Borat mankini
  • Vågar du ha på dig en äkta mankini? Den roliga trenden som började med Borat.
  • Beställ online:
Onesize
Kul Borat dräkt
  • Onesize mankinis
  • Finns i en storlek som tack vare strechmaterial passar de flesta män. Gör succé på maskeraden.
  • Beställ online:

Den kazakstanska regeringen var dock inte alls imponerade av filmen och hur det framställde landet. Filmen hade världspremiär 2006, och redan i december 2007 meddelade skådespelaren att han tänkte lägga ner sin karaktär Borat Sagdijev. Hmmm…

Borat dräkt Mankini

Borat Sagdijev är en journalist från Kazakstan som i filmen sänds till USA på uppdrag av Kazakstans informationsministeri för att göra en dokumentär om landet som anses vara världens starkaste nation. Borat har dock en säregen personlighet som han inte ens försöker hålla i schack, och det leder till att hans upplevelse av “US and A” blir allt annat än bekväm. Han kommer nämligen över ett avsnitt av Baywatch och upptäcker Pamela Andersson. Han bestämmer sig för att resa genom “US and A” för att gifta sig med henne. Borat köper en liten halvmesyr till glassbil och reser tillsammans med sin kompanjon genom ett majestätiskt land som bjuder på den ena överraskningen efter den andra för en ambitiös journalist från Kazakstan..

Borats mankini

Den här har knappast undgått någon. De framträdande, skrikigt gröna kallingarna med sidoband som dras över axlarna. Frågan många har ställt sig frågan sedan de först lanserades i samband med filmen; kan jag fylla ut de här?
Kunde du det?
Eller har du inte ens vågat prova?
Då är det dags! Välj bland en massa olika färger till Halloween-aftonens festligheter! Varför inte ta din favoritfärg? Det värsta som kan hända är att du blir arresterad för förargelseväckande beteende! Kanske inte det sätt du hade tänkt avsluta Halloween, men man kan inte få allt! Det här är en utmaning som kommer att skapa minnen för livet. Frågan är bara om du har vad som krävs för att fylla ut en mankini. Har du modet som krävs för att bära en Borat dräkt? Har du stake nog?

Röd Borat dräkt

Vi utmanar dig här och nu; köp en mankini till Halloween, bär den på den stora aftonen och – viktigast av allt! – skriv och berätta vad som hände!
Vågar du?

Om Sasha Baron Cohen

Sasha Baron Cohen är en brittisk-amerikansk skådespelare, komiker, producent och författare född i London. Han har haft roller i filmer som Borat, Bruno, The Dictator och Grimsby. Han är också känd för sin förmåga att skapa karaktärer som drar till sig uppmärksamhet och har blivit mycket populär. Cohen har också fått en hel rad med priser, inklusive Emmy-priset för sin roll i tv-serien Da Ali G Show.

Komik & Karaktärer

Cohen är mest känd för sina rollkaraktärer, som Borat, Ali G, Bruno Gehard och Admiral General Aladeen. Hans karaktärer är kända för att vara groteska, överdrivna och ofta pinsamma. Cohen använder sig av olika tekniker för att fånga sina offer, som att gömma sig bakom olika karaktärer eller att utnyttja deras förtroende eller nyfikenhet. Genom att använda sig av sådana tekniker har han lyckats fånga många komiska ögonblick som har blivit kända över hela världen.

Film & TV

Cohen har haft huvudroller i ett antal stora filmer, inklusive Borat, Bruno, The Dictator och Grimsby. Hans filmer har ofta ett komiskt tema och handlar om olika karaktärer som har extremt överdrivna egenskaper. Cohen har också medverkat i en rad olika tv-program, däribland Da Ali G Show som han vann en Emmy-pris för.

Framgång

Cohens filmer och rollkaraktärer har gjort honom till en av de mest populära komikerna i världen. Hans filmer har tjänat in miljontals dollar på världens biografer och hans rollkaraktärer har vunnit en stor publik som älskar dem för deras komiska överdrifter. Cohen har också fått en hel del priser för sitt arbete, inklusive Golden Globe-priset, Emmy-priset och British Comedy Awards.

Sasha Baron Cohen är en brittisk-amerikansk skådespelare, komiker, producent och författare som har gjort sig ett stort namn inom film- och tv-världen. Han är mest känd för sina överdrivna rollkaraktärer, som Borat, Ali G, Bruno Gehard och Admiral General Aladeen, som har vunnit en stor publik över hela världen. Cohen har också fått en hel del priser för sitt arbete, och hans filmer har tjänat in miljontals dollar på världens biografer.