Blinkande Shotglas – 3-pack

Med dessa tre färgglada shotglas kan du skapa en magisk stämning på festen. Glasen är gjorda av högkvalitativ plast som är lätt att hantera och tål inte maskindisk. När du häller vätska i glasen lyser de upp i tre olika färger som skapar en magisk stämning. Förpackningen innehåller tre stycken shotglas som är perfekta för att skapa en minnesvärd fest….

Läs mer om produkten.

Blinkande Shotglas - 3-pack
Detta blinkande shotglas är perfekt för att skapa en festlig stämning!

Fördelar med Blinkande Shotglas – 3-pack

  1. Blinkande shotglas är ett roligt och unikt sätt att skapa en feststämning.
  2. De är lätta att använda och kräver inga batterier eller ström.
  3. De är lätta att rengöra och är återanvändbara.

Läs mer om produkten.

Lysande shotglas – en festlig tillbehör

För att göra festen ännu roligare och mer minnesvärd kan man använda sig av lysande shotglas. Dessa shotglas är gjorda i plast och lyser upp i tre olika färger när man häller vätska i dem. Förpackningen innehåller tre stycken shotglas och är ett perfekt tillbehör till festen.

Enkelt att använda

Att använda lysande shotglas är väldigt enkelt. Man häller bara vätska i shotglasen och de börjar lysa upp i tre olika färger. Det är viktigt att man inte använder maskindisk för att rengöra shotglasen eftersom de inte tål det.

Fler användningsområden

Lysande shotglas är inte bara ett perfekt tillbehör till festen. De kan även användas som en dekoration till hemmet eller som en leksak för barn. Man kan även använda dem som en unik gåva till någon man tycker om.

En festlig tillbehör

Lysande shotglas är ett perfekt tillbehör till festen. De är enkla att använda och kan användas som en dekoration eller som en leksak för barn. De är även ett unikt sätt att ge bort som en gåva. Så om du vill göra festen ännu roligare och mer minnesvärd, så är lysande shotglas ett perfekt val.

Blinkande Shotglas – 3-pack

  1. Blinkande Shotglas – 3-pack
  2. Blinkande Shotglas – Trio
  3. Blinkande Shotglas – Set

Blinkande Shotglas - 3-pack