BarKing Tom Collins – 35 cl

BarKings Tom Collins Drinkmix är den perfekta lösningen för att skapa en fräsch och uppfriskande drink. Flaskan innehåller 35 cl och är fylld med en smakrik mix av vatten, socker, citronjuice, aromämnen och färgämne E102. Med denna drinkmix kan du skapa en unik och personlig drink som passar just dig. Den friska smaken av citronjuice ger en uppfriskande och läskande känsla som är perfekt för att skapa en drink som du kan njuta av. BarKings Tom Collins Drinkmix är den perfekta lösningen för att skapa en unik och personlig drink som passar just dig….

Läs mer om produkten.

BarKing Tom Collins - 35 cl
Barking Tom Collins är en färdigblandad drink som är lätt att servera och som ger en fräsch smak av citron och lime.

Fördelar med BarKing Tom Collins – 35 cl

  1. Barking Tom Collins är en läskande och fräsch drink som är lätt att göra.
  2. Den innehåller endast naturliga ingredienser som citron, lime, socker och gin.
  3. Drinken är lätt att servera och passar perfekt till festliga tillfällen.

Läs mer om produkten.

En fräsch och smakrik drinkmix

BarKings Tom Collins Drinkmix är en fräsch och smakrik drinkmix som är perfekt för att skapa en härlig drink. Flaskan innehåller 35 cl och är lätt att ta med sig när du ska bort. Drinkmixen är baserad på citronjuice och har en frisk smak som passar perfekt till sommaren.

Enkel att använda

BarKings Tom Collins Drinkmix är enkel att använda. Allt du behöver göra är att blanda den med vatten och is. Du kan också blanda den med alkohol för att skapa en härlig drink. Drinkmixen är lätt att använda och du kan skapa en drink som passar just dig.

Ingredienser

BarKings Tom Collins Drinkmix innehåller vatten, socker, citronjuice, aromämnen och färgämne E102. Drinkmixen är helt fri från konserveringsmedel och är helt naturlig. Drinkmixen är också vegansk och glutenfri.

En härlig smakupplevelse

BarKings Tom Collins Drinkmix ger en härlig smakupplevelse. Den friska smaken av citronjuice ger en fräsch och uppfriskande smak som passar perfekt till sommaren. Drinkmixen är lätt att använda och ger en härlig smakupplevelse.

Konklusion

BarKings Tom Collins Drinkmix är en fräsch och smakrik drinkmix som är perfekt för att skapa en härlig drink. Flaskan innehåller 35 cl och är lätt att ta med sig när du ska bort. Drinkmixen är baserad på citronjuice och har en frisk smak som passar perfekt till sommaren. Den är enkel att använda och ger en härlig smakupplevelse. Drinkmixen är helt fri från konserveringsmedel och är helt naturlig. Den är också vegansk och glutenfri.

BarKing Tom Collins – 35 cl

  1. Gin och Soda
  2. Tom Collins Cocktail
  3. Gin och Citronjuice

BarKing Tom Collins - 35 cl