BarKing Rabarber/Lime – 35 cl

BarKings Rabarber/Lime Drinkmix är den perfekta blandningen av söt och syrlig smak. Flaskan innehåller 35 cl och är fylld med en unik blandning av rabarber och lime som ger en frisk och uppfriskande smak. Den är lätt att använda och ger dig möjlighet att skapa dina egna drinkar. Den innehåller socker, vatten, aromämnen, färgämne E120, citronsyra och stabiliseringsmedel för att ge den där extra smaken. BarKings Rabarber/Lime Drinkmix är den perfekta ingrediensen för att skapa en uppfriskande och smakrik drink som du och dina vänner kommer att älska….

Läs mer om produkten.

BarKing Rabarber/Lime - 35 cl
Partykungen erbjuder en god och fräsch Barking Rabarberlime-dryck som är perfekt för att skapa en feststämning.

Fördelar med BarKing Rabarber/Lime – 35 cl

  1. Barking Rabarberlime har en frisk och syrlig smak som är perfekt för att skapa en uppfriskande dryck.
  2. Drycken är helt fri från konserveringsmedel och tillsatser.
  3. Barking Rabarberlime är lätt att blanda med andra drycker för att skapa en unik smakupplevelse.

Läs mer om produkten.

En smakupplevelse för alla

BarKings Rabarber/Lime Drinkmix är en unik produkt som ger dig möjlighet att skapa dina egna drinkar med smak av rabarber och lime. Flaskan innehåller 35 cl och är lätt att använda. Den är perfekt för att skapa en uppfriskande och god drink som passar alla.

Enkel att använda

BarKings Rabarber/Lime Drinkmix är enkel att använda. Allt du behöver göra är att hälla upp drinkmixen i ett glas, tillsätt is och vatten efter eget tycke och njut av din egen skapelse. Du kan också blanda den med alkohol för att skapa en lite mer spännande drink.

Naturliga ingredienser

BarKings Rabarber/Lime Drinkmix är gjord av naturliga ingredienser som socker, vatten, aromämnen, färgämne E120, citronsyra och stabiliseringsmedel. Dessa ingredienser ger en frisk och god smak som passar alla.

Perfekt för festen

BarKings Rabarber/Lime Drinkmix är perfekt för att skapa en uppfriskande och god drink som passar alla. Det är ett utmärkt val för att skapa en festlig stämning och för att få gästerna att känna sig välkomna. Det är också ett utmärkt val för att skapa en unik och personlig drink som passar just din smak.

Konklusion

BarKings Rabarber/Lime Drinkmix är en unik produkt som ger dig möjlighet att skapa dina egna drinkar med smak av rabarber och lime. Den är enkel att använda och är gjord av naturliga ingredienser som ger en frisk och god smak som passar alla. Det är ett utmärkt val för att skapa en festlig stämning och för att få gästerna att känna sig välkomna. Det är också ett utmärkt val för att skapa en unik och personlig drink som passar just din smak.

BarKing Rabarber/Lime – 35 cl

  1. Rabarber/Lime-dryck
  2. Rabarber/Lime-juice
  3. Rabarber/Lime-soda

BarKing Rabarber/Lime - 35 cl