BarKing Creme De Bananes – 35 cl

BarKings Creme De Bananes Drinkmix är den perfekta ingrediensen för att skapa en unik och smakrik drink. Flaskan innehåller 35 cl och är fylld med en söt och frisk smak av banan. Den är lätt att blanda med andra ingredienser för att skapa en personlig drink som passar just dig. Den innehåller socker, vatten, aromämnen, färgämne E150c och konserveringsmedel för att säkerställa en hög kvalitet. Med BarKings Creme De Bananes Drinkmix kan du skapa en drink som är både god och unik. Det är den perfekta ingrediensen för att skapa en drink som du och dina vänner kommer att älska….

Läs mer om produkten.

BarKing Creme De Bananes - 35 cl
Denna Barking Creme de Bananes är en läcker alkoholfri drink som är perfekt för festen.

Fördelar med BarKing Creme De Bananes – 35 cl

  1. Krämig och smakrik smak av banan.
  2. Enkel att använda och servera.
  3. Perfekt för att skapa en festlig stämning.

Läs mer om produkten.

En god och fräsch drinkmix med smak av banan

BarKings Creme De Bananes Drinkmix är en god och fräsch drinkmix med smak av banan. Flaskan innehåller 35 cl och är perfekt för att skapa en härlig drink som passar till alla tillfällen. Drinkmixen är lätt att använda och du kan skapa en drink som passar just dig.

Enkel att använda

BarKings Creme De Bananes Drinkmix är enkel att använda. Allt du behöver göra är att hälla upp drinkmixen i ett glas och blanda den med alkohol eller läsk. Du kan även blanda den med andra ingredienser för att skapa en unik och personlig drink. Drinkmixen är lätt att anpassa efter dina egna smaklökar.

Ingredienser

BarKings Creme De Bananes Drinkmix innehåller socker, vatten, aromämnen, färgämne E150c och konserveringsmedel. Drinkmixen är helt fri från konstgjorda smakämnen och tillsatser, vilket gör den till en hälsosam och naturlig dryck.

Perfekt för festen

BarKings Creme De Bananes Drinkmix är perfekt för festen. Du kan skapa en härlig drink som passar alla gäster och som är lätt att anpassa efter dina egna smaklökar. Drinkmixen är lätt att använda och du kan skapa en drink som passar just dig.

Konklusion

BarKings Creme De Bananes Drinkmix är en god och fräsch drinkmix med smak av banan. Flaskan innehåller 35 cl och är perfekt för att skapa en härlig drink som passar till alla tillfällen. Drinkmixen är lätt att använda och du kan skapa en drink som passar just dig. Drinkmixen innehåller naturliga ingredienser och är helt fri från konstgjorda smakämnen och tillsatser. BarKings Creme De Bananes Drinkmix är perfekt för festen och du kan skapa en härlig drink som passar alla gäster.

BarKing Creme De Bananes – 35 cl

  1. Banana Liqueur
  2. Banana Schnapps
  3. Banana Spirit

BarKing Creme De Bananes - 35 cl