Alice i Underlandet Maskeraddräkt – X-Large

Alice i Underlandet Maskeraddräkt är den perfekta dräkten för att få dig att känna dig som en riktig prinsessa! Klänningen är gjord av prinsessblå satin och har en vacker spets och ett vitt bomullsförkläde som ger den det där lilla extra. Maskeraddräkten finns i fyra olika storlekar, så att du kan hitta den som passar dig bäst. Med Alice i Underlandet Maskeraddräkt kommer du att få en magisk upplevelse och känna dig som en riktig prinsessa!…

Läs mer om produkten.

Alice i Underlandet Maskeraddräkt - X-Large
Alice i Underlandet-maskeraddräkten är en färgglad och rolig dräkt som är perfekt för maskerad.

Fördelar med Alice i Underlandet Maskeraddräkt – X-Large

  1. Alice i Underlandet-maskeraddräkten är gjord av högkvalitativa material som är bekväma att bära.
  2. Maskeraddräkten har ett stort utbud av olika storlekar som passar alla.
  3. Maskeraddräkten är lätt att ta på och ta av.

Läs mer om produkten.

Alice i Underlandet Maskeraddräkt – en dröm för alla prinsessor

Alice i Underlandet Maskeraddräkt är den perfekta dräkten för alla små prinsessor som älskar att leka och drömma. Den kommer i en prinsessblå satinklänning med tillhörande under spets och vitt bomullsförkläde. Dräkten är tillgänglig i storlekarna Small, Medium, Large och X-Large, så att alla kan hitta en som passar.

En dräkt som fångar fantasin

Alice i Underlandet Maskeraddräkt är en dräkt som fångar fantasin. Den prinsessblå satinklänningen är utsmyckad med vackra detaljer som en vit spetskragen, en vit knytband och en vit spets på ärmsluten. Förklädet är gjort av vitt bomull och har en vacker rosett på bröstet.

Komplett med tillbehör

Alice i Underlandet Maskeraddräkt kommer komplett med tillbehör som en vit hatt med en rosett, ett par vita handskar och ett par vita skor. Alla tillbehör är utformade för att matcha dräkten och för att förhöja den magiska känslan.

En dräkt som är bekväm att bära

Alice i Underlandet Maskeraddräkt är gjord av högkvalitativa material som är bekväma att bära. Satinklänningen är mjuk och lätt och förklädet är gjort av ett mjukt bomullstyg. Tillbehören är också bekväma att bära och kommer att hålla sig bekväma hela dagen.

En dräkt som är lätt att ta hand om

Alice i Underlandet Maskeraddräkt är lätt att ta hand om. Satinklänningen och förklädet kan maskintvättas och torkas. Tillbehören kan tvättas för hand och torkas. För att bevara dräkten bör den förvaras i en mörk, torr plats.

En dräkt som är perfekt för alla tillfällen

Alice i Underlandet Maskeraddräkt är perfekt för alla tillfällen. Den är idealisk för maskeradpartyn, teaterföreställningar, Halloween eller bara för att leka. Den är också ett perfekt val för att fira en speciell dag som födelsedag eller jul.Alice i Under

Alice i Underlandet Maskeraddräkt – X-Large

  1. Alice i Underlandet Kostym – X-Large
  2. Alice i Underlandet Kostymdräkt – X-Large
  3. Alice i Underlandet Kostymutstyrsel – X-Large

Alice i Underlandet Maskeraddräkt - X-Large